telecom.beyond

telecom.beyond biedt organisaties binnen de telecomindustrie een kader voor visie- en strategievorming en een inspiratiebron voor de ontwikkeling van nieuwe dienstconcepten. Hoe ziet de wereld van communicatie en de interactie tussen mensen en hun omgeving er over tien jaar uit? Hoe maken we dan gebruik van communicatiediensten en -middelen? Wat betekent dit voor de telecomsector, die er dan ongetwijfeld anders uit zal zien? En wat betekent die toekomst voor uw organisatie?

TNO heeft telecom.beyond geschreven met als doel de telecomindustrie klanten en relaties te inspireren om te komen tot visievorming en innovatie. Bedrijven kunnen de visie gebruiken om hun toekomststrategieën te toetsen of beter te onderbouwen en voor de ontwikkeling van innovatieve diensten. Ook voor opdrachtgevers schrijft TNO dergelijke toekomstverkenningen op een thema of een sector.

Om een extra perspectief toe te voegen aan de negen toekomstbeelden, vroeg TNO ook naar de toekomstvisies van achttien mensen van 'naam en faam' van zowel binnen als buiten de sector.

telecom.beyond is Engelstalig en beschikbaar in een beperkte oplage.

 

Auteur(s):Future Scanning team van TNO

 

Prijs: Gratis

Bestel deze publicatie

U kunt deze publicatie bestellen via uw Mijn TNO account. Heeft u nog geen account dan dient u zich eerst te registreren.

BESTELLEN
Contactpersoon

ir. E.M. (Erik) Peeters
088 866 72 26
Contact opnemen

Niet gevonden wat u zocht?