Nieuws

17 april 2014
TNO test en ontwikkelt reisinformatie- en verkeersmanagementdiensten met Sensor City Mobility

Het onderzoek van TNO in het consortium Sensor City Mobility (SCM) naar het slimmer omgaan met informatie afkomstig van sensoren in het verkeer leverde waardevolle data voor vervolgonderzoek. Het doel van het project: reizigers in de toekomst gemakkelijker, slimmer en optimaler reiskeuzes te laten maken via een persoonlijk reisadvies. ... Lees meer»

28 maart 2014
TNO helpt bouwsector samenwerken

Succesvolle samenwerking in bouwlogistieke ketens in Amsterdam leidt tot minder transporten en meer duurzaamheid. Door samenwerking op logistiek gebied kan met beperkte investeringen een aanzienlijke besparing worden gerealiseerd op maatschappelijk relevante knelpunten, zoals bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid. Dat blijkt uit het rapport ‘Samenwerking in Amsterdams... Lees meer»

21 maart 2014
GO RIGHT - Beïnvloeding mobiliteitsgedrag

Door verschillende data te vergaren en te koppelen is TNO in staat interventies op het gebied van verkeersmanagement op effectiviteit te toetsen. Met de hiermee opgedane kennis van (collectief) mobiliteitsgedrag ontwikkelt TNO modellen op basis waarvan we overheden, steden en provincies adviseren over interventies (op individu gericht) die resulteren in duurzame gedragsve... Lees meer»

21 maart 2014
Nieuwsbrief Mobiliteit 2014 –Nr. 1

Van 25 tot en met 28 maart organiseert de RAI te Amsterdam de Intertraffic 2014. Deze internationale beurs is een belangrijk en interessant platform voor TNO om trends en innovaties op het gebied van slimme, veilige en duurzame mobiliteit onder de aandacht te brengen. Het hoofdthema van de beurs is Smart Mobility, gericht op de stedelijke bereikbaarheid en doorstroming van... Lees meer»

1 2
Niet gevonden wat u zocht?