Enabling Technology Programs

Adaptieve Multi Sensor Netwerken

Sensoren en sensorsystemen zullen een steeds dominantere rol gaan spelen in het dagelijks leven van de burger en de professional. Real-time informatie uit 'de echte wereld' ter ondersteuning van het ...Lees meer»

Gedrag en Innovatie

Het Enabling Technology Programme (ETP) Gedrag en Innovatie ontwikkelt methoden voor het monitoren van innovatie en gedragsverandering. De ontwikkelde methoden worden toegepast op innovatietrajecten,...Lees meer»

Modellen

Modellen spelen een cruciale rol doordat zij het TNO mogelijk maken om een brug te slaan tussen de ontwikkeling van wetenschappelijke kennis enerzijds en maatschappelijke en technologische behoeften ...Lees meer»

Systeembiologie

Systeembiologie is een studie van een veelvoud van processen die tezamen de fysiologie van de moleculen/cellen en het gehele lichaam of organisme bepalen. Systeembiologie gaat uit van het inzicht dat...Lees meer»

Materiaaltechnologie

Materiaaltechnologie is een belangrijke vernieuwer in vele industriële activiteiten. In onze directe omgeving zien we hiervan vele voorbeelden: zonnecellen, LED-verlichting, telefoons, tablets, Cradl...Lees meer»

Strategy & Change

Het programma Strategy & Change analyseert mondiale trends die onze veiligheid, welvaart en welzijn onder druk zetten. Een samenhangende visie op de toekomst is noodzakelijk. Versterking van het inno...Lees meer»

Niet gevonden wat u zocht?