Actueel

22 april 2014
Technologieverkenning Nationale Veiligheid

In opdracht van de NCTV als voorzitter van de Stuurgroep Nationale Veiligheid heeft TNO, partner in het Analistennetwerk Nationale Veiligheid, een verkenning uitgevoerd naar de kansen en dreigingen van technologische ontwikkelingen voor de nationale veiligheid in de komende vijf jaar.... Lees meer»

17 april 2014
TNO test en ontwikkelt reisinformatie- en verkeersmanagementdiensten met Sensor City Mobility

Het onderzoek van TNO in het consortium Sensor City Mobility (SCM) naar het slimmer omgaan met informatie afkomstig van sensoren in het verkeer leverde waardevolle data voor vervolgonderzoek. Het doel van het project: reizigers in de toekomst gemakkelijker, slimmer en optimaler reiskeuzes te laten maken via een persoonlijk reisadvies. ... Lees meer»

16 april 2014
Week van de ondernemer 2014

Als ondernemer ben je iedere dag bezig om je bedrijf succesvoller te maken. Wij helpen je daar graag bij! Dit jaar zijn wij wederom partner bij de Week van de Ondernemer. Dit jaar bieden wij de deelnemers tijdens de ochtendsessie een InnovatieTop of Technologie Update en in de middag een inspiratiesessie met Martijn Aslander.... Lees meer»

15 april 2014
Revolutie in opsporing: social media

Er vindt een revolutie plaats in de tactische opsporing: social media. Social media bieden het nieuwe platform waarop de maatschappij (samen) aan opsporing kan doen: de opsporing democratiseert. Social media zitten in alle lagen van de moderne genetwerkte maatschappij, zijn overal en voor iedereen beschikbaar, en komen nu tot in de haarvaten van de politieorganisatie (het ... Lees meer»

1 2 3 4 5 ... 47
Niet gevonden wat u zocht?