Actueel

23 april 2014
Van nieuwe technologie naar succesvol product

Hoe verander je een veelbelovende technologie in een succesrijk product? Echt eenvoudig is dat niet altijd, maar het is wel degelijk mogelijk. Tijdens het event ‘Technologie zoekt Ondernemer’ zal TNO een twintigtal kansrijke technologieën aan ondernemers presenteren. Martijn Verbeek van BLITTS uit Naaldwijk deed mee aan een eerdere versie van het event en is nu druk bezig... Lees meer»

23 april 2014
Strategische Verkenning 3D Food Printing

3D Food Printing is een nieuwe technologie om voedsel vorm te geven. Het maakt het mogelijk om nieuwe vormen, nieuwe combinaties van smaken en nieuwe texturen te produceren. Chocolade in elke gewenste vorm, of juist gepersonaliseerd voedsel met de beste samenstelling en structuur voor mensen met kauw- en slikproblemen zijn hier twee sprekende voorbeelden van. ... Lees meer»

23 april 2014
Innovatiescan geeft MKB’s inzicht in innovatievermogen en -mogelijkheden

TNO en MKB-Nederland presenteren vandaag de Innovatieladder. Met deze scan willen zij ondernemers ondersteunen om innovatiever te werk te gaan. Ondernemers die de innovatiescan invullen krijgen gratis inzicht in mogelijkheden om te innoveren binnen hun bedrijf en branche.... Lees meer»

23 april 2014
Efficiënter inzetten van e-scooters

Een pizzakoerier die onderweg stil komt te staan en een koude pizza aflevert, hoeft niet te rekenen op een tevreden klant. Sjoerd van Seters, franchisenemer van Domino’s Pizza in Rotterdam, wil daarom weten wat de actieradius is van de e-scooters die hij inzet om pizza’s af te leveren. TNO ontwikkelde een meetsysteem dat berekent of de scooter nog genoeg energie heeft om h... Lees meer»

1 2 3 4 5 ... 47
Niet gevonden wat u zocht?