Ons werk

Appl.AI Conference 2020

Artificiële Intelligentie verandert de manier waarop we leven, werken en reizen. Het helpt ons om de Nederlandse industrie competitief te houden en innovatieve ontwikkelingen te doen die ons gezond en veilig houden. De grote uitdaging is om AI-expertise samen te brengen. Daarom willen we de AI-industrie samen brengen om ervaringen te delen hoe we AI op de best mogelijke manier kunnen toepassen. Op 26 oktober 2020 organiseren we samen met onze partners het Appl.AI Conference 2020. We zullen eventuele maatregelen van het RIVM i.v.m. het coronavirus respecteren.

Meld je nu alvast aan

Blijf op de hoogte van de laatste updates over de programmering en hoor het als eerste wanneer de inschrijvingen opengaan.

Aanmelden

Waarom is dit evenement relevant voor mij?

Als je antwoord wilt hebben op een van onderstaande vragen, moet je absoluut komen op de Appl.AI Conference 2020. Wat kan AI voor mijn sector betekenen? Welke praktische voorbeelden en lessen kunnen we uit AI halen? Welke stappen zijn nodig om te experimenteren met AI toepassingen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn AI toepassingen betrouwbaar en transparant zijn?

Daarnaast kun je tijdens het evenement workshops, demo’s en match-making sessies bijwonen.

6 AI onderwerpen

Tijdens het evenement komen 3 key note speakers en worden 6 AI tracks gepresenteerd:

  • Key Note Speaker 1 (9:45 – 10:10) – AI for a renanable energy transition
  • Key Note Speaker 2 (12:45 – 13:10) – AI for Safety
  • Key Note Speaker 3 (16:45 – 17:10) – AI for personalized health advice 

Verdere informatie

Waar

Media Plaza (Jaarbeurs, Utrecht)
Croeselaan 6, 3521 CA Utrecht

wanneer

Maandag 26 oktober 2020
09:00 – 17:00u

Toegang

Mocht je je alvast willen registreren voor de conferentie op 26 oktober, dan kun je je hier gratis aanmelden voor de Appl.AI Conference 2020. We zullen je dan op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent het evenement.

We zien je graag op TNO’s Appl.AI Conference 2020!

Met vriendelijke groet,
TNO’s Appl.AI Team

Appl.AI Conference 2020: 26 Oktober, Utrecht

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.