Ons werk

Kennisoverdracht

De ruim 4000 TNO-onderzoekers beschikken over diverse en specialistische kennis. Speciaal voor MKB-bedrijven zette TNO een kennisoverdrachtprogramma op. Dit geeft deze bedrijven laagdrempelig toegang tot waardevolle TNO-kennis. Op de MKB-pagina leest u meer over het MKB-programma.

Het MKB-programma kent verschillende mogelijkheden. Het kan zo zijn dat rondom uw kennisvraag al praktisch toepasbare informatie beschikbaar is, zoals handleidingen of richtlijnen. Ook kan het zijn dat we ervaring met of kennis hebben van een onderwerp, maar dat het nog nodig is een vertaalslag te maken naar uw specifieke situatie. In beide gevallen kunnen we u ondersteunen.

Kennisoverdrachtprojecten

De afgelopen periode voerde het ICB diverse kennisoverdrachtprojecten uit. Dit onder meer op het gebied van: resultaatgericht beheer van onderhoud, geothermie en energiebesparing in de glastuinbouw, stofvrij werken en installatiekozijnen. Benieuwd wat ons antwoord is op uw kennisvraag? Neem dan contact op met de MKB-manager en ontdek wat het MKB-programma voor u kan betekenen.

Wilt u meer weten?

Kennisoverdracht

Contact

Ir. Egon Janssen

  • glastuinbouw
  • kassenbouw
  • MKB
  • loket
  • tuinbouw
E-mail

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.