Ons werk

TNO deelt bouwkennis met u

TNO-onderzoekers beschikken over diverse en specialistische kennis. Speciaal voor mkb-bedrijven heeft TNO een kennisoverdrachtprogramma opgezet. Dit geeft deze bedrijven laagdrempelig toegang tot waardevolle TNO-kennis. 

Het mkb-programma kent verschillende mogelijkheden. Vaak hebben we voor uw kennisvraag al praktisch toepasbare informatie beschikbaar, zoals handleidingen of richtlijnen. Of we hebben kennis van en ervaring met een onderwerp, maar is het nodig een vertaalslag te maken naar uw specifieke situatie. In beide gevallen kunt u een beroep op ons doen.

Kennisoverdrachtprojecten

De afgelopen periode heeft het ICB veel bedrijven ondersteund door onze specialistische kennis over te dragen, onder meer op het gebied van resultaatgericht beheer van onderhoud, geothermie en energiebesparing in de glastuinbouw, stofvrij werken en installatiekozijnen.

Benieuwd wat ons antwoord is op uw kennisvraag? Neem dan contact met ons op.

Kennisoverdracht

Het versterken van het innovatief vermogen van het mkb gaat wat TNO betreft hand in hand met kennisoverdracht. Speciaal voor het Nederlands midden- en kleinbedrijf (bedrijven én branches) heeft TNO een... Lees verder

Ir. Rogier Donkervoort

Contact
E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.