Ons werk

FIREFISH: Firesafety for Healthcare

TNO ontwikkelde speciaal voor zorginstellingen FIREFISH, een gebruiksvriendelijke applicatie voor iOS, Android en Windows tablets, waarmee zorginstellingen op gestructureerde wijze zelf het brandveiligheidsniveau van hun gebouwen kunnen bepalen. Met FIREFISH voert de gebruiker zelf brandveiligheidsscans uit, waarna de resultaten in rapportvorm worden getoond.

Over FIREFISH

FIREFISH gaat uit van de meest recente (Bouwbesluit 2012) wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid, waar zorggebouwen aan moeten voldoen. Ook eventuele extra maatregelen die zijn genomen om de brandveiligheid te vergroten, kunnen meegenomen worden. Op die manier ontstaat een volledig beeld van de brandveiligheidssituatie van het gebouw. Op basis van documentatie en een visuele inspectie van het gebouw wordt FIREFISH ingevuld. Per vraag is een duidelijke toelichting gegeven en worden aandachtspunten voor de visuele inspectie gegeven. Ook kunnen er bij elke vraag opmerkingen, aantekeningen en foto's toegevoegd worden. De resultaten worden weergegeven in een pdf rapport. FIREFISH is hét hulpmiddel om de brandveiligheid van uw zorggebouwen in kaart te brengen en kan als basis dienen voor het brandveiligheidsbeleid.

Recente ontwikkelingen

Vanaf februari 2014 is FIREFISH, naast de versies voor iOS en Android, ook beschikbaar voor Windows. De Windows versie is te downloaden via de Windows Store, de Android versie via Google Play en de iOS versie via de App Store.

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.