ECN part of TNO

Een duurzame toekomst is de enige toekomst. De overgang naar een energiesysteem op basis van duurzame energiebronnen heeft geen tijd te verliezen. Meer dan ooit is duidelijk dat de energietransitie versneld moet worden gerealiseerd.

Daarom hebben TNO en ECN de krachten gebundeld in ECN part of TNO. Want samen kunnen we ambitieuzer en effectiever zijn. Samen zijn we beter in staat om bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland energiebesparender, innovatiever en competitiever te maken. Samen kunnen we de verduurzaming van de energiehuishouding écht accelereren en de concurrentiepositie van Nederland versterken. Door deze krachtenbundeling ontstaat een internationaal topinstituut op het gebied van de energietransitie. Met 700 toponderzoekers en onderzoeksfaciliteiten van wereldklasse.

Aan de hand van acht innovatieprogramma’s is ECN part of TNO in april 2018 begonnen als het nieuwe centre of excellence voor energievraagstukken. De acht programma’s zijn volop in ontwikkeling. Vanaf 1 juli is op TNO.NL de nieuwe website ECN part of TNO met de nieuwe uitgewerkte innovatieprogramma’s online. Tot 1 juli staan de -niet aangepaste innovatieprogramma’s (nu roadmaps) en bijbehorende projecten- online.

ECN part of TNO

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.