Transitie naar duurzame energie

We leveren een belangrijke bijdrage aan de energietransitie door kennis van schone en duurzame technologieën te ontwikkelen en deze met onze klanten en partners wereldwijd te delen. Door nauwe samenwerking met productiebedrijven, leveranciers, energie-intensieve bedrijven, MKB’s en overheden, bieden we een creatieve visie gebaseerd op onze grondige kennis van toegepaste geologie en geo-engineering. Lees verder over ons onderzoek.

Sustainable energy and conversion

TNO is pionier van alternatieve energietechnologieën op een breed terrein. Van productiegroei en conversie van hernieuwbaar gas tot de ontwikkeling van LNG als transportbrandstof, en van betaalbare geothermische energie tot innovatieve vormen van energieopslag.
Maar we kunnen niet zonder actieve partners in de branche, aldus Business Developer Maurice Hanegraaf. “Ze helpen ons de weg naar de markt te vinden voor onze nieuw ontwikkelde ideeën en technologieën. Of ze komen naar ons toe met hun specifieke problemen of mogelijkheden, zodat we deze gezamenlijk kunnen aanpakken. Tenslotte zijn we ongeëvenaard in de ontwikkeling van nieuwe technologieën van concept tot realisatie.”
TNO heeft innovatieve partners nodig die een rol willen spelen in de energietransitie. Partners die de voordelen inzien van gemeenschappelijk R&D en die nieuwe markten willen ontdekken en veroveren met onze hulp en leiding. Kunnen we op u rekenen?

Lees verder over onze projecten

Geo Energy

ECN part of TNO

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.