Ons werk

Intekenen voor Geologische kaart

Inschrijflijst voor de nieuwe Geologische kaart van Nederland

naar formulier

Verwacht: nieuwe geologische kaart van Nederland
2020
Format: in print of als PDF en GIS-bestand

Op 5 oktober 2018 onthulden prominenten de nieuwste geologische kaart van het Koninkrijk der Nederlanden. Deze historische gebeurtenis vond plaats ter ere van de honderdste verjaardag van kartering in Nederland. Traditioneel wordt de stand van de kennis van de Nederlandse ondergrond door de Geologische Dienst Nederland (GDN), onderdeel van TNO, samengevat in een overzichtskaart die maar één keer in de paar decennia wordt uitgebracht. De laatste kaart dateert van 1975. De nieuwe kaart biedt een sterk verbeterd kaartbeeld voor het vasteland, een geheel nieuwe weergave van de geologie van de Noordzee en omvat voor het eerst het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Houd mij op de hoogte

De kaart wordt klaargemaakt voor productie, waarna deze beschikbaar is op papier of als PDF en GIS-bestand. Ga naar het formulier en laat uw gegevens achter. Wij informeren u dan wanneer de kaart beschikbaar komt.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Reinder Reindersma

Contact
Contact

Ing. Reindersma, R. (Reinder)

E-mail

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.