Ons werk

TNO Webinars : Hoe maken we Nederland aardgasvrij? 10 december en 15 en 22 november 2018

Het aardgasvrij maken van ons land is een rigoureuze stap en onderdeel van de transitie naar een volledig duurzame energievoorziening in 2050. Daarom organiseert TNO een serie van drie webinars over aardgasvrije wijken, waarbij elk webinar een ander onderwerp belicht. De webinars zijn te bekijken op deze pagina.

10 december: Verduurzaming betaalbaar maken voor bewoners

Wat moet er gebeuren om de versnelde renovatie, in Nederland tot 1000 woningen per dag mogelijk te maken om aan de klimaatambities te kunnen voldoen?

Bekijk het webinar van 10 december

bekijken

22 november: Is mijn ondergrond geschikt voor aardwarmte? Live demo tool Thermogis

Om de zoektocht naar locaties voor aardwarmte te versnellen, heeft TNO een geothermisch informatiesysteem ontwikkeld: ThermoGIS. Met dit systeem is het voor overheid en bedrijfsleven mogelijk om een koppeling te maken tussen vraag en aanbod van deze vorm van duurzame energie.

Bekijk het webinar van 22 november

bekijken

15 november 2018: Succesvolle wijkaanpak

Burgers nauw bij de energietransitie van hun wijk betrekken, is cruciaal. Er is al veel weerstand in de samenleving. Mensen hebben het idee dat het ze wordt opgedrongen, dat het hen veel geld gaat kosten. Dat kan allemaal veel beter; bewoners goed informeren en uitzicht bieden op betaalbare oplossingen.

Bekijk het webinar van 15 november

bekijken
Contact

Karin Brug-van Huët

  • Marketing en communicatie
E-mail

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.