Ons werk

Opleiding Arts Maatschappij en Gezondheid, profiel jeugdarts

Wilt u als jeugdarts een substantiële bijdrage leveren aan het veilig en gezond opgroeien van de jeugd? In de opleiding Arts M&G, profiel Jeugdarts bij TNO verwerft u de competenties hiervoor! Na afronding van deze opleiding bent u erkend Jeugdarts KNMG.

Theorie verbonden met praktijk

De opleiding heeft een duale opzet: u volgt deze vanuit een dienstverband bij de landelijke werkgever SBOH.

Tijdens de opleiding doorloopt u een samenhangend praktijk- en instituutsdeel. Het grootste deel van de opleiding vindt plaats in de praktijk. Hierbij voert u onder andere praktijkopdrachten uit en loopt u diverse stages. Het instituutsdeel is ondersteunend aan deze praktijk en omvat onder andere onderwijs op één vaste dag per week in een jaargroep, uiteenlopende opdrachten en intervisie. U maakt tijdens uw opleiding eigen keuzes in uw individuele opleidingsplan. Een praktijkopleider en instituutsopleider begeleiden u in dit proces.

‘De begeleiding vanuit TNO is erg prettig! Enthousiast en altijd snel reagerend op vragen.’

Landelijk werkgeverschap sinds 1 januari 2019

Met de invoering van het landelijk werkgeverschap per 1 januari 2019 is de opzet van de praktijkopleiding en de instituutsopleiding veranderd.
Meer over de TNO-opleiding Arts M&G, profiel Jeugdarts (geldig voor groepen die instromen/zijn ingestroomd vanaf 1 januari 2019) kunt u lezen in onze brochure.
Bij groepen die in 2018 zijn gestart, zijn de uitgangspunten van het LWS niet van toepassing.

Aanmelden?

Wilt u instromen in de opleiding Arts M&G, profiel Jeugdarts? Meld u dan aan voor de sollicitatie- en selectieprocedure bij de landelijke selectiecommissie via www.artsmg.nl.

Aanmelden voor de opleiding?

Online solliciteren kan via de website!

naar sollicitatiemanager artsmg.nl
Bij TNO ontstaat een hechte groep aios. Dit maakte dat ik met veel plezier naar de onderwijsdagen kwam en nog steeds kan sparren met collega’s buiten mijn instelling
Esther Pijl, Jeugdarts KNMG, arts M&G i.o.
Expertise

Child Health

Binnen het expertisegebied Child Health ligt de focus op de volgende onderwerpen: Preventieve zorg voor kinderen vanuit het gehele kind benaderd; d.w.z. met oog voor de samenhang tussen fysieke, sociale... Lees verder
Ons werk

Terugkomdagen en incompany trainingen voor opleiders

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied als opleider en kom naar de terugkomdagen georganiseerd door TNO (tevens mogelijkheid voor het organiseren van een incompany training).... Lees verder
Online sollicitatie manager
Contact

Christiane Gerdemann

  • Child Health

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.