Ons werk

Terugkomdagen en incompany trainingen voor opleiders

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied als opleider en kom naar de terugkomdagen georganiseerd door TNO (tevens mogelijkheid tot het organiseren van een incompany training).

Als praktijkopleider speelt u een cruciale rol bij de professionele ontwikkeling van jeugdartsen in opleiding: als coach, begeleider én rolmodel. Om dat adequaat te kunnen doen, bent u goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Ook ontwikkelt u voortdurend uw opleidersvaardigheden zoals feedback geven, aanzetten tot reflectie en  beoordelen.  Het Landelijk Professionaliseringsplan Praktijkopleiders (per 1 januari 2018 ) geeft hiervoor de kaders aan:

TNO organiseert jaarlijks meerdere terugkomdagen met de volgende kenmerken:

  • Leren met en van collega-opleiders van verschillende JGZ-organisaties
  • Nieuwe ontwikkelingen en minimaal een thema of vaardigheid centraal
  • Praktisch oefenen en daar feedback op krijgen
  • Geaccrediteerd onderwijs

Terugkomdagen voor opleiders en artsen met gedelegeerde taken vinden plaats op:

8 november 2018 (zie agenda)

  • Alternatieve vormen van communicatie
  • Gevolgen van landelijk werkgeverschap voor de organisatie van uw werk als opleider

24 januari 2019 (zie agenda)

  • Persoonlijk ontwikkelplan (POP) voor opleiders

23 mei 2019 - Thema wordt nog bekend gemaakt

7 november 2019 - Thema wordt nog bekend gemaakt

Praktische informatie

De terugkomdagen duren van 9.30u – 16.40u (inloop vanaf 9.15u) en vinden plaats bij TNO, locatie  Schipholweg 77-89 in Leiden. De kosten bedragen € 385,00 (incl. lunch).

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar onderwijs@tno.nl onder vermelding van ‘aanmelding <naam terugkomdag>  <datum en jaar>’.  Na aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging.

Het maximaal aantal deelnemers is 24. Bij overschrijding van dit aantal wordt u op een wachtlijst geplaatst.

Heeft u ideeën voor de invulling van een terugkomdag? Laat het ons weten via onderwijs@tno.nl

Incompany

Liever aan de slag met een thema in uw eigen team? Steeds meer JGZ-organisaties kiezen voor de incompany mogelijkheid. Hiervoor maakt TNO een programma op maat. Een veel genoemd voordeel is het kunnen  bouwen aan een gedeelde visie en het maken van  afspraken over de taakverdeling.

Alle terugkomdagen uit het aanbod kunnen op maat worden gemaakt voor een incompany uitvoering. Interesse? Stuur dan een mail naar onderwijs@tno.nl.

24januari

Terugkomdag voor opleiders van jeugdartsen KNMG

Volgt
Meldt u zich aan voor de terugkomdag voor opleiders van jeugdartsen KNMG (24-1-2019, locatie volgt.) De onderwerpen zijn: vorm geven aan het Persoolijk Ontwikkelings Plan (POP) en actuele ontwikkelingen... Lees verder
Ons werk

Wilt u jeugdarts KNMG worden? Of uw competenties als opleider verder ontwikkelen?

TNO verzorgt al ruim 10 jaar de opleiding tot jeugdarts KNMG (profielopleiding Arts Maatschappij en Gezondheid). Voor opleiders van jeugdartsen in opleiding organiseert TNO jaarlijks terugkomdagen. Ook... Lees verder

Locatie Leiden - Schipholweg

Schipholweg 77-89
2316 ZL Leiden

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.