Large Area Electronics

Het printen van elektronica op dunne substraten en folies creëert ongekende mogelijkheden voor de elektronica-industrie. Het opent de weg voor ultralichte, ultradunne, flexibele, draagbare elektronische producten.

Denk aan plooibare verlichting en bewegwijzering, herbruikbare- of wegwerpsensoren, oprolbare zonnecellen en -beeldschermen. Productiemethodes vergelijkbaar met het drukken van kranten (Roll-to-Roll) zullen het mogelijk maken om dergelijke toepassingen op grote oppervlakken te produceren. Dat zal toelaten om ze in grote aantallen aan relatief lage kost op de markt te brengen. TNO heeft de ontwikkelingen op Large Area Electronics ondergebracht in Holst Centre, een samenwerkingsverband met het Belgische onderzoekscentrum imec en gelegen op High Tech Campus Eindhoven.

Volg hier het nieuws over Holst Centre

Meer informatie
Nieuws

Belgisch koningspaar bezoekt Holst Centre

30 november 2016
Woensdag 30 november bezochten Hunne Koninklijke Hoogheden Filip en Mathilde, Koning en Koningin der Belgen Holst Centre in Eindhoven. Holst Centre is een open innovatie initiatief van het Vlaamse imec... Lees verder

Flexible & Free-form Products
Contact

Ir. Jaap Lombaers

  • Holst Centre
  • Solliance
  • 3D Printing
  • Flexibele Electronica
  • Medische Apparatuur
E-mail

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.