Op 1 november 2019 is het EU gesubsidieerd project ‘eSSIF-Lab’ (European Self-Sovereign Identity Framework Lab) opgestart. Binnen dit project worden EU subsidies beschikbaar gemaakt voor Europese organisaties, bedrijven, MKB organisaties en start-ups die mee willen werken aan het bouwen en verbeteren van SSI componenten. Het doel van de eSSIF-Lab is het creëren van een reeks van interoperabele, open source SSI componenten die niet alleen in Nederland toegepast kunnen worden, maar vooral in Europa en mogelijk wereldwijd.

Ben je geïnteresseerd?

Vul dan het contactformulier in en blijf up-to-date van de open calls wanneer deze gepubliceerd worden

Blijf op de hoogte

Deelnemers gevraagd

Ben jij actief op het gebied van identiteit en elektronische transacties? Zou je, ondersteund door subsidies, willen werken aan de verdere ontwikkeling, integratie en het testen van SSI technologie? Of kunnen subsidies je helpen deze technologieën toe te passen in jouw marktpropositie? Dan willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan de open calls die vanaf maart 2020 zullen worden gepubliceerd.

Er zijn twee categorieën open calls:

  • Infrastructure Open Calls: Gericht op Europese bedrijven of instituten die werken aan open-source ontwikkeling van componenten voor een SSI-infrastructuur.
  • Business Open Calls: Gericht op Europese start-ups of MKB organisaties die commerciele SSI software en services ontwikkelen.

Download de brochure voor meer informatie.

Betrokken partners

Contact

Dr. ir. Oskar van Deventer

  • Scientific Coordinator