Ons werk

Intelligente webomgeving voor Comhan Holland

De ICT Challenge is een innovatieve manier van werken waarmee TNO haar kennis toepasbaar maakt voor organisaties. Een team van drie experts in uiteenlopende disciplines biedt in één week een concrete oplossing of tenminste oplossingsrichting. In het eerste geval is dat doorgaans een werkende demonstratie, compleet met hard- en software, in het laatste een analyse en een advies.

Van deze aanpak profiteerde vorig jaar Comhan Holland, een groothandel in componenten van aluminium en roestvast staal. Hennie van Rijk, exportmanager van Comhan Holland, gaat in op de samenwerking met TNO. Het innovatieteam van TNO bedacht een intelligente webomgeving om vestigingen, agentschappen en klanten wereldwijd sneller en efficiënter te bedienen. Via een portal kunnen klanten hun bestellingen plaatsen. Een speciaal gebouwde interface koppelt deze gegevens vervolgens met andere systemen in het bedrijf, zoals voorraad, customer relationship management, verkoop of welk relevant systeem of bedrijfproces dan ook.

Comhan is één van de vele bedrijven die zich terdege verdiepen in telecom en ICT, maar niet precies weten welke technologieën en toepassingen voor hen het meest geschikt zijn. Het zijn bestaande technologieën, maar de kunst is ze op een intelligente manier te koppelen met de bedrijfsprocessen. Kijk hier voor meer informatie over Comhan Holland.Wilt u meer weten over de TNO Challenge? Kijk hier voor meer informatie.

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.