Ons werk

Technische advisering

In de bouw- en glastuinbouwmarkt is TNO technisch adviseur bij onder meer productontwikkeling, procesverbetering, schadeanalyse en rechtszaken. Als onafhankelijke partij met een uitstekende kennispositie kan TNO deze rol goed invulling geven.

Sommige vraagstukken bij het ontwikkelen, bouwen en in stand houden van de gebouwde omgeving vragen om zeer specialistische of multidisciplinaire kennis. TNO levert deze kennis bijvoorbeeld bij:

  • Situaties waarover bestaande wet- en regelgeving geen uitsluitsel geeft. In zo´n geval interpreteert TNO de bestaande wet- en regelgeving en maakt een voorstel waaraan de situatie in het bestaande geval zou moeten voldoen. Dit advies, inclusief onderbouwing, kan een bedrijf vervolgens gebruiken.
  • De toepassing van state-of-the-art technologie of de toepassing van een nieuw en nog niet eerder toegepast product. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het adviseren en ondersteunen bij het integreren van zonnepanelen in een bouwproduct.
  • Vraagstukken die vragen om de mening of second opinion van een onafhankelijke deskundige partij.

Loket voor expertise

Voor de bouwsector is het Innovatiecentrum Bouw hét loket voor toegang tot alle beschikbare expertises binnen TNO. In een helder driestappenplan bepalen we samen of en hoe TNO u het beste van dienst kan zijn:

U neemt contact op met het ICB, via +31 (0)88 866 30 32. Tijdens dit gesprek bespreken we welke TNO-expertise(s) in uw specifieke geval nodig zijn.
We voeren een vrijblijvend intakegesprek waarbij zowel de specifieke expert als de adviseur van het ICB aanschuiven.
U ontvangt, op basis van dit intakegesprek, een constructief voorstel voor de verdere aanpak. Dit beschrijft ook de inzet van de diverse expertisegebieden.

 

Ons werk

Resultaatgericht vastgoedonderhoud: eenvoudig economisch

Vastgoedondernemingen en onderhoudsbedrijven zijn gebaat bij heldere onderlinge afspraken over werkwijze, inhoud en kwaliteit van hun onderhoudsprogramma's. Nu gaat vaak nog veel tijd en geld verloren... Lees verder

Ir. Egon Janssen

Contact

Ir. Egon Janssen

  • glastuinbouw
  • kassenbouw
  • MKB
  • loket
  • tuinbouw
E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.