Online privacy en digitale dienstverlening.

Wil je meer weten over het valideren van informatie in zakelijke transacties?

Ga dan naar de website van TrustTester

Website

sleutel naar online privacy en nieuwe vormen van digitale dienstverlening

Informatie bij zakelijke transacties waarmerken zonder daadwerkelijk gegevens te verstrekken of op te slaan, dat is de toegevoegde waarde van TrustTester. Deze unieke dienst combineert een door TNO gepatenteerd algoritme met een afsprakenstelsel. Samen zorgen die ervoor dat organisaties kunnen vertrouwen op de juistheid van informatie die een persoon in een online proces invoert of in de Blockchain zet.

Met TrustTester realiseren organisaties efficiency voordelen in hun offline processen en behouden personen toch hun privacy.

Controle proces

In allerlei online processen is betrouwbare informatie nodig. Als een organisatie wil weten of een persoon voldoende verdient, mag zij dat niet rechtstreeks aan de werkgever vragen. Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) loopt dat verzoek altijd via de persoon. Omdat deze fraude zou kunnen plegen, verliest de online verstrekte informatie haar waarde. Het gevolg is dat een organisatie medewerkers moet inzetten op een tijdrovend en duur controleproces.

Digitaal stempel

Feitelijk gaat het de ontvangende organisaties niet om de informatie zelf. Ze willen alleen weten of de verstrekte informatie correct is. Een gewaarmerkt ‘correct’ volstaat. TrustTester levert de ‘correct’ door de online verstrekte informatie te valideren. TrustTester voorziet die informatie van een digitaal waarde kenmerk waarop de ontvanger honderd procent kan vertrouwen.

Gepatenteerde technologie

In de praktijk lijkt TrustTester op iDEAL. Nadat de persoon online informatie heeft ingevuld, kiest deze de betrouwbare bron waar de informatie wordt gevalideerd. Daar authenticeert de gebruiker zich. Via het gepatenteerde ‘secure data comparing protocol’ wordt de online verstrekte informatie digitaal op waarheid getoetst. De ontvangende organisatie weet dan of die correct is.

Toegevoegde waarde

TrustTester Solutions b.v. laat u graag in een PoC de voordelen van TrustTester voor uw organisatie ervaren. Hierdoor krijgt u inzicht in de te realiseren efficiency verbeteringen in uw processen en welke nieuwe diensten u hierdoor aan uw klanten kunt aanbieden. TrustTester is zowel in een B2C als B2B omgeving toe te passen.

Naast de technologische en privacy aspecten laten we u ook de gebruiksvriendelijkheid ervaren. Evenals het schaalbare platform dat u eenvoudig in uw dienstverlening kunt integreren. TrustTester garandeert efficiency verbeteringen in uw online en offline processen, wat resulteert in korte terugverdientijden.

Doordat het TrustTester platform gebouwd is op open standaarden zijn eenvoudig toepassingen te realiseren in privaat-privaat, privaat-publiek en publiek-publieke omgevingen. De toepassingsmogelijkheden zijn onbeperkt.

Contact

bc. Arjan van Diemen