Stages en afstudeerplekken bij Intelligent Imaging

De researchgroep Intelligent Imaging, de computer vision groep van TNO, is gespecialiseerd in beeldverwerking, beeldverbetering, beeldanalyse, visuele patroon herkenning en kunstmatige intelligentie. Deze jonge, gepassioneerde, creatieve en betrokken groep werkt samen met partners aan technologische doorbraken ten behoeve van innovaties in belangrijke maatschappelijke en economische thema's.

Word je stagiair of afstudeerder bij Intelligent Imaging, dan werk je aan uitdagende projecten waarbij relevante ervaring opdoet in jouw studierichting.

Jouw project kan op elk moment tussen nu en augustus 2018 starten voor een periode van 3 tot 12 maanden. Wil je langer dan 3 maanden bij ons aan de slag, houd er dan rekening mee dat een screening door de AIVD verplicht is. Vermeld bij je sollicitatie de lengte van je project en de gewenste startdatum. Je ontvangt een passende stagevergoeding.

De stage- en afstudeerplekken bij Intelligent Imaging zijn:

Stage | Deep learning & computer vision: Optimizing Dutch Highway maintenance

Making deep action recognition robust when changing to another environment.

Lees verder

Stage | Computer vision: Automatic ball detection in sports videos

Can you detect and trace the ball in live sport events?

Lees verder

Stage | Computer vision: Transferring a person-reidentification neural network to another set of cameras

Will you find that one person in the crowd?

Lees verder

Stage | Computer vision: Long-term Behavior Recognition in Video by Structural Pattern Recognition

Can you predict the behavior of people over an extended amount of time?

Lees verder

Naast de stages en afstudeerplekken bij Intelligent Imaging hebben wij nog meer mogelijkheden. Wil je hier meer over weten? Kijk dan bij de vacatures of neem contact op met recruitment@tno.nl.

Expertise

Intelligent Imaging

Binnen de Intelligent Imaging groep van TNO werken meer dan 40 bevlogen professionals die gespecialiseerd zijn in beeldverwerking, beeldverbetering, beeldanalyse, visuele patroon herkenning en kunstmatige... Lees verder
Algemeen

Stages en afstudeeropdrachten

Werk jij graag samen met collega’s met verschillende achtergronden? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de wetenschap en aan de maatschappij? Wil je leren van de beste experts op jouw... Lees verder

Stages en afstudeeropdrachten

Job alert

TNO FAVORIETE WERKGEVER TECHNISCHE BRANCHE 2018

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.