TNO-kandidaat Oscar Santegoeds wint BestGraduategame 2016

Na een intensief traject, dat begon met een uitgebreide online selectieprocedure en een eerste kennismaking met TNO tijdens de Nationale Carrièrebeurs eerder dit jaar, won Oscar Santegoeds 17 juni in Amsterdam de BestGraduates Finale 2016. Hij was daarmee tijdens de 11e BestGraduates-editie de overige 10 finalisten te slim af. Oscar wint hiermee niet alleen de hoofdprijs van 10.000 euro, uitgereikt door de Memory Group, maar krijgt daarnaast een TNO Roadtrip aangeboden én een lunch met de TNO Raad van Bestuur.

Samen met 10 BestGraduates finalisten van andere bedrijven waaronder Shell, ASML, Fugro en Friesland Campina streed Oscar in de finale. Gedurende de dag werden de finalisten beoordeeld aan de hand van hun performance bij verschillende programmaonderdelen, zoals de persoonlijke dilemma estafette,  een case en een pitch.

Het niveau lag zoals gebruikelijk hoog maar TNO-finalist Oscar wist zich uitstekend staande te houden tussen al het talent.
TNO doet al 11 jaar mee aan BestGraduates en we hebben veel interessante kandidaten leren kennen de afgelopen jaren. Maken we komend jaar kennis met jou?

WIE HEBBEN TNO EERDER VERTEGENWOORDIGD?

Stages en afstuderen
Contact

Esther Sietses

  • Employer Branding
  • Marketing
  • Communication
E-mail

Job alert

TNO FAVORIETE WERKGEVER TECHNISCHE BRANCHE 2017

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.