Stages en afstudeerplekken bij Intelligent Imaging

De researchgroep Intelligent Imaging, de computer vision groep van TNO, is gespecialiseerd in beeldverwerking, beeldverbetering, beeldanalyse, visuele patroon herkenning en kunstmatige intelligentie. Deze jonge, gepassioneerde, creatieve en betrokken groep werkt samen met partners aan technologische doorbraken ten behoeve van innovaties in belangrijke maatschappelijke en economische thema's.

Word je stagiair of afstudeerder bij Intelligent Imaging, dan werk je aan uitdagende projecten waarbij relevante ervaring opdoet in jouw studierichting.

Jouw project kan op elk moment tussen nu en maart 2018 starten voor een periode van 3 tot 12 maanden. Wil je langer dan 3 maanden bij ons aan de slag, houd er dan rekening mee dat een screening door de AIVD verplicht is. Je ontvangt een passende stagevergoeding.

De stage- en afstudeerplekken bij Intelligent Imaging zijn:

Naast de stages en afstudeerplekken bij Intelligent Imaging hebben wij nog meer mogelijkheden. Wil je hier meer over weten? Kijk dan bij de vacatures of neem contact op met recruitment@tno.nl.

Expertise

Intelligent Imaging

Binnen de Intelligent Imaging groep van TNO werken meer dan 40 bevlogen professionals die gespecialiseerd zijn in beeldverwerking, beeldverbetering, beeldanalyse, visuele patroon herkenning en kunstmatige... Lees verder

Stages en afstuderen

TNO is constant op zoek naar ambitieuze stagiaires en afstudeerders. We zoeken gefascineerde studenten die willen proeven aan één van de meest vooraanstaande kennisbedrijven in de wereld. Lees verder

Stages en afstuderen

Job alert

TNO FAVORIETE WERKGEVER TECHNISCHE BRANCHE 2017

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.