TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of als projectleider. TNO biedt je fascinerende vooruitzichten, waarbij je zelf grote vrijheid en verantwoordelijkheid hebt bij het inrichten van je eigen carrièrepad.

We zoeken professionals die verbinding kunnen maken met klanten en collega's, op zoek gaan naar nieuwe markten en zich blijven ontwikkelen in hun carrière.

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar studenten en afgestudeerden in de studierichtingen: Informatica, Artificial Intelligence, Wiskunde, Econometrie, Elektrotechniek, Natuurkunde, Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek en Werktuigbouwkunde. En ook voor andere studieachtergronden hebben we altijd uitdagende vacatures, stages en afstudeeropdrachten.

Lees op de pagina voor jouw studie wat onze collega’s doen en ervaren bij TNO.

Career: versterk ons team
Contact

Cynthia Bogerd

  • Employer Branding
  • Marketing
  • Communication
E-mail

Job alert

TNO FAVORIETE WERKGEVER TECHNISCHE BRANCHE 2018

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.