De vele mogelijkheden bij TNO met Artificial Intelligence

TNO vormt een unieke brug tussen de academische wereld en het bedrijfsleven. Onderwerpen waarmee je tijdens je studie Artificial Intelligence in aanraking kwam, zoals genetische algoritmen en intelligent agents, realiseer je hier daadwerkelijk. Bij TNO houden we ons met vrijwel alle deelgebieden van AI bezig (zoals multi-agent systemen, swarm intelligence, machine learning, mens-machine-interactie, etc.). Je hebt dus volop mogelijkheden om je in je specialisatie door te ontwikkelen.

 

Door de diversiteit aan onderwerpen en kennis kun je ook werken aan verbreding en verdieping van je kennis en skills. Je koppelt bij TNO meerdere deelgebieden van AI aan elkaar. Zo werken onze AI-ers aan projecten waarbij de verschillende aspecten van AI, zoals multi-agent technologie, mens-machine-interactie, optimalisatie met slimme heuristieken en automatisch redeneren samen komen. Voorbeelden van onderwerpen zijn het verlagen van het aantal inbraken met big data, het voorspellen van overlast in woonwijken, een multi-agent systeem dat vragers en aanbieders van warmte dynamisch en optimaal aan elkaar koppelt, ondersteuning bij zelfzorg, toegankelijkheid van ICT voor analfabeten en het modelleren van reizigersgedrag.

Bij TNO werk je als starter direct volop mee in het oplossen van maatschappelijke problemen. Je werkt met toegepaste AI in een open en veranderlijke wereld met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. En dat doe je samen met experts uit andere vakgebieden, zoals met economen, criminologen of zelfs opvoedkundigen.

Get to know TNO!
Downloads
Expertise

Data Science, inzicht en betekenis geven aan data van u en anderen

De afdeling Data Science van TNO brengt expertise in gestructureerde en ongestructureerde data, datainfrastructuren en data governance samen, waarbij we de nadruk leggen op data analytics en semantische... Lees verder
Nieuws

TNO en financiële dienstverleners lanceren magazine ‘Innovating in cyber security’

15 mei 2017
Op dinsdag 16 mei lanceert TNO in samenwerking met ING, ABN AMRO, Rabobank en Achmea de eerste editie van het magazine ‘Innovating in Cyber Security’. In dit magazine presenteren zij een aantal tastbare... Lees verder

TNO en jouw studie

Anne-Maartje den Uijl-Meijman

Contact

Anne-Maartje den Uijl-Meijman

  • human resources
  • recruitment
E-mail

Job alert

TNO FAVORIETE WERKGEVER TECHNISCHE BRANCHE 2017

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.