blog

Een grote stap uit je comfort zone

Blogger: Floor van Riggelen • 06 jul 2017

Tijdens het solliciteren voor het traineeship van TNO pluisde ik de TNO website uit. Ik kwam erachter dat TNO ook een kantoor heeft op Aruba: TNO Caribbean. De onderwerpen waar ze daar aan werken vind ik erg interessant: duurzaamheid, groene energie en het implementeren van innovaties in de maatschappij.

Het project wat direct mijn aandacht trok was Smart Community Aruba: duurzame technologieën testen onder real life omstandigheden in een gemeenschap van 20 huizen. Dit (plus het feit dat Aruba een eiland is met twee keer zoveel zonuren per jaar als Nederland) zorgde ervoor dat ik wist voor welke afdeling ik zou willen werken, zelfs voordat ik was aangenomen. Lees verder in het Engels.

Over de auteur

Naam: Floor van Riggelen
Achtergrond: Physics and Astronomy (BSc), Liberal Arts and Sciences (BSc) & Advanced Matter and Energy Physics (MSc)
Eerste afdeling:  Nano Instrumentation
Tweede afdeling: Electronic Defence
Derde afdeling: TNO Caribbean

Blog

De Smart Industry uitdaging

15 juni 2017
Na 8 maanden werken in een veilige omgeving perfect aansluitend bij mijn achtergrond, besloot ik een andere weg in te slaan voor mijn 2e trainee plek. Ik ging naar Distributed Sensor Systems, een afdeling... Lees verder
Blog

Blanco

06 april 2017
Een blanco vel papier. Een metafoor voor een van de spannendste momenten in ons leven: starten aan iets totaal nieuws. Mijn laatste lege vel papier, met uitzondering van waarop ik deze blog schrijf, was... Lees verder
Traineeblog

Job alert

TNO FAVORIETE WERKGEVER TECHNISCHE BRANCHE 2018

Wil jij ook trainee worden bij TNO?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.