blog

Impact als Trainee op de Energie transitie

Blogger: Mathieu Baas • 15 nov 2018

Na het afronden van mijn Master wist ik dat ik een bijdrage wilde leveren aan een van de grootste maatschappelijke uitdagingen van mijn generatie: de energietransitie. Een dergelijk groot onderwerp is moeilijk te overzien en ik had geen goed idee hoe ik een bijdrage kon gaan leveren. Toen kwam ik in contact met TNO.

De mogelijkheid om verschillende aspecten van de energietransitie te verkennen in combinatie met het afwisselen van verschillende functies binnen TNO trok me erg aan. TNO bestaat uit meerdere units die elk werken aan (een deel van) de energietransitie. Elke unit biedt een ander perspectief en herbergt andere expertise.
Lees verder in het Engels.

About the author

Naam: Mathieu Baas (26)
Achtergrond: BSc Electrical Engineering, MSc Offshore Engineering
Eerste afdeling: Scientist at Climate, Air and Sustainability in Utrecht
Tweede afdeling: Business Developer at VoltaChem - Sustainable Chemical Industry in Delft

Blog

Een fusie vormgeven als trainee

30 januari 2018
ECN gaat samen met TNO om één centrum te maken voor toegepast energieonderzoek in Nederland. Deze fusie komt als geroepen – serieuze doorbraken in het energie onderzoek zijn nodig om de Europese klimaatdoelen... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.