Informatietype:
Evenement
Thema:
Biorizon
Unit:
Circulaire economie en milieu

Biorizon bio-aromaten netwerkevent & bezoek aan LignoValue Pilot Plant

Op 6 oktober 2022 organiseren Shared Research Center Biorizon & VITO's LignoValue Pilot Plant een live netwerkevent bij VITO in Mol (België). Dit evenement bestaat uit een (live) netwerkmogelijkheid en een bezoek aan de indrukwekkende LignoValue Pilot Plant. Ben jij geïnteresseerd in hernieuwbare aromaten, dan wil je dit evenement niet missen.

Startdatum:
Tijd:
14:30 -
Locatie:
Mol, België
Kosten:
Gratis

Programma live event

Formele lancering van de LignoValue Pilotfabriek & een korte Biorizon update

Waaronder een update van de opschaling van de technologische ontwikkeling van bio-aromaten door Biorizon co-initiator TNO.

Live netwerken

Neem deel aan de virtuele matchmaking-sessies die vanaf nu kunnen worden ingepland en ontmoet partijen uit de hele bio-aromaten waardeketen van over de hele wereld!

Busbezoek

We brengen een bezoek aan de indrukwekkende LignoValue Pilot Plant bij VITO in Mol

Voor wie

Grote industriële spelers, kleine en middelgrote bedrijven en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld zijn uitgenodigd.

Over de lignovalue fabriek

De LignoValue Pilotfabriek is opgericht in samenwerking tussen VITO, PMV en Worley Belgium voor het ontwerp en de bouw van een continue pilot plant voor de depolymerisatie van lignine tot innovatieve bio-aromaten in Vlaanderen.

Deze 4,3 miljoen euro kostende LignoValue pilot plant kan grotere hoeveelheden bio-aromatische fracties produceren. Om daarmee bedrijven verdere stappen te laten zetten in hun applicatieontwikkelingstraject. Tientallen bedrijven hebben al belangstelling getoond voor innovatieve moleculen en zich bereid verklaard om toepassingstesten uit te voeren.

Meld je ook aan voor het inhoudelijke webinar

Dit programma maakt deel uit van twee evenementen: dit live netwerkevent op 6 oktober en de inhoudelijke webinar met 1:1 virtuele matchmaking sessies op 1 december.

Laat je verder inspireren

2 resultaten, getoond 1 - 2

9e Biorizon bio-aromaten jaarevent - webinar

Informatietype:
Evenement

Ben jij actief in de bio-aromaten waardeketen en benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Volg 1 december 2022 de webinar van Biorizon.

Startdatum:
Locatie:
Online

Biorizon verduurzaamt chemische industrie met bio-aromaten

Informatietype:
Artikel
De chemische industrie wil de CO2-voetafdruk verminderen. Daarom ontwikkelt Biorizon bio-aromaten als alternatief voor fossiele grondstoffen. Ontdek meer.