Event

9e International Conference on Environmental Engineering & Management

Alma Mater Studiorum Università di Bologna, Italië • 06 sep 2017 - 09 sep 2017

Biorizon zal aanwezig zijn op de 9e International Conference on Environmental Engineering & management (ICEEM) in Italië. De 9e editie van ICEEM richt zich op de thema's Circulaire Economie en Milieu & Duurzaamheid.

De internationale conferentie over Environmental Engineering and Management is een belangrijk verspreidingsplatform dat in elke editie streeft naar het samenbrengen van nieuwe onderzoeken en het ontwikkelen van inter- en multidisciplinaire projectideeën op het brede terrein van duurzaamheid van het milieu.

ICEEM moedigt onderzoekers, leden van de academie, industrie en samenlevingsvertegenwoordigers aan om bij te dragen aan presentaties die zich richten op innovatie, multidisciplinaire en cross-sectorale onderzoeksaanpakken in verband met milieuproblemen en duurzaamheid.

Meer informatie

Lees meer over het event

Website Biorizon
partner

Shared Research Programme Biorizon

Biorizon ontwikkelt technologieën voor de productie van aromaten uit biologisch afval. Biorizon is een Shared Research Centre gedreven door TNO, VITO, ECN en de Green Chemistry Campus, met als missie de... Lees verder
Roadmap

Sustainable Chemical Industry: innovaties voor de chemische industrie

TNO helpt de chemische industrie te innoveren door bedrijven in staat te stellen kosten te reduceren en nieuwe producten sneller op de markt te brengen. Bedrijven op die op zoek zijn naar nieuwe producten... Lees verder
Agenda

Monique Wekking MSc

Contact

Monique Wekking MSc

  • Biobased
  • Hernieuwbare grondstoffen
  • Biorizon
  • Bioraffinage
  • Chemische bouwstenen
E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.