Event

9e International Conference on Environmental Engineering & Management

Alma Mater Studiorum Università di Bologna, Italië • 06 sep 2017 - 09 sep 2017

Biorizon zal aanwezig zijn op de 9e International Conference on Environmental Engineering & management (ICEEM) in Italië. De 9e editie van ICEEM richt zich op de thema's Circulaire Economie en Milieu & Duurzaamheid.

De internationale conferentie over Environmental Engineering and Management is een belangrijk verspreidingsplatform dat in elke editie streeft naar het samenbrengen van nieuwe onderzoeken en het ontwikkelen van inter- en multidisciplinaire projectideeën op het brede terrein van duurzaamheid van het milieu.

ICEEM moedigt onderzoekers, leden van de academie, industrie en samenlevingsvertegenwoordigers aan om bij te dragen aan presentaties die zich richten op innovatie, multidisciplinaire en cross-sectorale onderzoeksaanpakken in verband met milieuproblemen en duurzaamheid.

Meer informatie

Lees meer over het event

Website Biorizon
partner

Shared Research Programme Biorizon

Biorizon ontwikkelt technologieën voor de productie van aromaten uit biologisch afval. Biorizon is een Shared Research Centre gedreven door TNO, VITO en de Green Chemistry Campus, met als missie de commerciële... Lees verder
Roadmap

Sustainable Chemical Industry: een duurzame chemische industrie die bijdraagt aan een duurzame samenleving

Een duurzame chemische industrie die bijdraagt aan een duurzame samenleving. Daarvoor maakt TNO zich sterk onder de noemer ‘Sustainable Chemical Industry’. Met innovatief onderzoek in publiek-private... Lees verder
Agenda
Contact

Monique Wekking MSc

  • Biobased
  • Hernieuwbare grondstoffen
  • Biorizon
  • Bioraffinage
  • Chemische bouwstenen

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.