Event

Bezoek TNO op de Hannover Messe 2017

Hannover | Hannover Exhibition Grounds • 24 apr 2017 - 28 apr 2017

Bij de vorige editie van Hannover Messe bleek dat Industrie 4.0 en het Industriële internet niet langer een toekomstbeeld is. Honderden ready-to-run oplossingen werden gepresenteerd. In 2017 zullen duizenden van dergelijke praktische oplossingen te zien zijn op de grootste technologiebeurs ter wereld. Waaronder die van TNO.

De Hannover Messe 2017 verenigt zeven vakbeurzen op één plaats: Industrial Automation; Motion, Drive & Automation (MDA); Digital Factory; Energy; ComVac; Industrial Supply; Research & Technology. Hannover Messe is de belangrijkste industriebeurs ter wereld en is vaak de eerste keuze van bedrijven voor het lanceren van nieuwe producten. Dit jaar zullen rond de 6500 exposanten van over de hele wereld aanwezig zijn.

TNO op de belangrijkste industriebeurs ter wereld

TNO presenteert een paar van haar nieuwste innovaties op het gebied van Smart Industry. Bijvoorbeeld in hal 8 de Assemblage Cel en Hololens die bedrijven helpen om verschillende producten te assembleren - snel, flexibel en foutloos - dankzij geprojecteerde werkinstructies. Informatie over de innovaties in hal 8 vindt u in de flyers onderaan deze pagina. In hal 2 worden in samenwerking met NWO diverse showcases getoond op het gebied van Big Science voor industrie, zoals een van de onderdelen van ’s werelds grootste telescoop (E-ELT). Meer informatie over de showcases in hal 2 vindt u op de website van NWO.

Bezoek de hannover messe gratis

Wij bieden u graag een gratis Full-event e-ticket aan. Klik op de aanmeldbutton hieronder en u komt direct in de ticketregistratie terecht. Na registratie ontvangt u het ticket per e-mail. U kunt het ticket printen of het ticket gebruiken dat speciaal is toegevoegd voor smartphones.

Gratis aanmelden voor de Hannover Messe?

Aanmelden
Thema

Industrie: ‘Innoveren voor werkgelegenheid, welvaart en welzijn’

De Nederlandse industrie hoort bij de wereldtop. Onze industrie, haar toeleveranciers en gerelateerde (ICT-)diensten leveren een belangrijk aandeel in onze export (80%) en creëren hoogwaardige werkgelegenheid.... Lees verder
Agenda
Contact

Ing. Evert van den Akker MBA

  • Service development
  • business case new service
  • ICT innovation

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.