Event

BIO World Congress on Industrial Biotechnology

Montréal, Canada • 23 jul 2017 - 26 jul 2017

Biorizon Shared Research Centre is ook dit jaar weer aanwezig op het BIO World Congress on Industrial Biotechnology in Montreal van 23-26 juli a.s.

Dinsdag 25 juli is Joop Groen, business developer bij TNO, moderator van een workshop over bio-aromaten. Het aanwezige panel, bestaande uit TNO en ketenpartners van Biorizon: Covestro, Avantium, Orgaworld en Lux research, zal ingaan op de ontwikkeling van bio-aromaten tot applicatie waarbij de focus ligt op enerzijds de opschaling van de technologie van TRL 4/5 naar 6/7 en anderzijds de toetsing van samples bio-aromaten, gemaakt via Biorizon technologie, in diverse applicaties zoals coatings en smeermiddelen. Ook is er aandacht voor de feedstock-kant waar gebruikgemaakt wordt van organische afvalstromen als een veelbelovend, veel voorkomend kosteneffectieve bron.

De workshop, genaamd Biobased Aromatic Building Blocks: A Value Chain View by the Biorizon Program, kun je bijwonen tijdens het congress op dinsdagochtend 25 juli.

Meer informatie

Lees meer over het event

Website Biorizon
partner

Shared Research Programme Biorizon

Biorizon ontwikkelt technologieën voor de productie van aromaten uit biologisch afval. Biorizon is een Shared Research Centre gedreven door TNO, VITO, ECN en de Green Chemistry Campus, met als missie de... Lees verder
Roadmap

Sustainable Chemical Industry: innovaties voor de chemische industrie

TNO helpt de chemische industrie te innoveren door bedrijven in staat te stellen kosten te reduceren en nieuwe producten sneller op de markt te brengen. Bedrijven op die op zoek zijn naar nieuwe producten... Lees verder
Agenda

Monique Wekking MSc

Contact

Monique Wekking MSc

  • Biobased
  • Hernieuwbare grondstoffen
  • Biorizon
  • Bioraffinage
  • Chemische bouwstenen
E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.