Event

Congres Opslagtanks van de toekomst

Spijkenisse | Carlton Oasis Hotel • 09 nov 2017

Hoe helpen Robotics, Sensoren, IoT en algoritmen het werken op een tankterminal efficiënter, gezonder en veiliger te maken? Fred Hartendorf van TNO neemt je, aan de hand van concrete voorbeelden, mee in technologieontwikkelingen die terminals helpen om toekomstbestendig te worden.  Hoe kan technologie het dagelijkse werk op een terminal helpen? Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Kom dan ook naar het tweedaags congres Opslagtanks

Wij geloven dat door de inzet van sensoren, robotics en slimme algortimen we het werken veiliger, gezonder en efficienter kunnen maken.

Toekomstbestendige terminals

In de sessie behandelen we een aantal onderwerpen die het werken de komende jaren sterk gaan veranderen. We kijken naar Robotics en het effect op het werken in terminals. Sensoren die continu de omgeving, processen monitoren en bedrijven voorzien van informatie. Door het slim koppelen van informatiestromen en de ontwikkeling van snelle en slimme algortimes, data problemen voorspellen. Dit maakt dat adequaat en preventief gehandeld kan worden nog voordat er een probleem ontstaat. We ondersteunen de operator, terminal manager met opmaat gemaakt decision support. Decision support voordat het probleem ontstaat. Alle technieken en methoden zijn gericht aan het optimaliseren van het productieproces. Optimale productie zonder incidenten.

De lezing vindt plaats tijdens Opslagtanks 2017 op 9 november om 10.15 uur.

Aanmelden kan op www.iir.nl/opslagtanks

Aanmelden
Algemeen

Haven van de toekomst

Hoe zorg je voor een economisch vitale, duurzame en toekomstbestendige haven? TNO beschikt over technologische kennis, oplossingen en expertise waar het bedrijfsleven mee aan de slag kan (zowel nationaal... Lees verder
Agenda
Contact

Drs. ing. Fred Hartendorf

  • Sensoren
  • Luchtkwaliteit
  • Milieu
  • Gezondheid

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.