Event

Cyber Security Week: Together we Secure the Future

Diverse locaties Den Haag • 25 sep 2017 - 29 sep 2017

Van 25-29 september vindt in Den Haag de tweede editie van de internationale Cyber Security Week plaats. Honderden experts, waaronder TNO, zullen op het gebied van internetveiligheid en cybercrime gedurende een week hun kennis delen, de laatste ontwikkelingen bespreken en nieuwe innovatieve ideeën pitchen.

TNO organiseert 2 workshops in samenwerking met andere experts op het gebied van het Dark Web en Cyber Threat Intelligence. Via seminars, lezingen, workshops, challenges en showcases krijgt u de laatste ‘ins en outs’ te horen op het gebied van cyberveiligheid.

 • Policing the Dark Web Workshop
  26 september, 10-17 uur, HSD Campus (workshop is al vol)
 • Using Cyber Threat Intelligence to defend against advanced cyber threats: The Theories and Practice
  29 september, 9-13 uur, HSD Campus
  Richard Kerkdijk, cybersecurity expert bij TNO,
  Maxime Boegem, Production Manager EclecticIQ Fusion Center at EclecticIQ,
  Reza Rafati, Malware Intelligence Team Coordinator at RedSocks Security.

De meeste workshops zijn vrij toegankelijk en kosteloos, maar de zitplaatsen zijn beperkt. Registratie is verplicht. Kijk voor meer informatie over de workshops op de website van de Cyber Security Week.

De Cyber Security Week is een initiatief van The Hague Security Delta (HSD), het toonaangevende veiligheidscluster in Europa waarin bedrijven, overheden en kennisinstellingen samenwerken op het gebied van cyber security-innovaties en kennisontwikkeling, nationale en stedelijke veiligheidsvraagstukken, de bescherming van vitale infrastructuren en het forensisch werkveld. Veel programmaonderdelen van de CSW zullen plaatsvinden op de campus van HSD maar ook andere locaties in Den Haag zullen het toneel vormen waaronder het WTC, de Fokker Terminal en New Babylon.

Agenda
Contact

Annemarie Zielstra

 • Cyber Security & Resilience

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.