Event

Delftse Bedrijvendagen: Nice to meet you

Delft | TU Delft • 21 feb 2017

Ben jij een TNO-er? Ben jij een aanstormend talent? Wil je grensverleggend werk doen, op zoek gaan naar nieuwe kennis? Wil je klanten helpen met praktische, creatieve, slimme oplossingen? Ben je ambitieus, energiek, een denker én een doener? Ontdek of jij bij TNO past. Ontmoet ons op de Delftse Bedrijvendagen op 21 februari.

Onze fascinatie is innoverend werken op het grensgebied van hoogwaardig onderzoek en het vinden van praktische toepassingen voor bedrijfsleven en overheid.

Hoe werkt het bij TNO? Wil je in teams werken aan boeiende opdrachten voor multinationals, midden- en kleinbedrijf en de overheid? Dan kun jij direct bijdragen aan innovatie en de ontwikkeling en toepassing van kennis. Wij betrekken je rechtstreeks bij nieuwe ontwikkelingen. Saaie routine kun je schrappen uit je woordenboek.

Jouw collega's zijn ca. 3000 professionals die vooral projectmatig werkzaam zijn op een breed expertisegebied, waarbij teamwork, innovatie, kwaliteit, klantgerichtheid en resultaat essentiële competenties zijn.

Studentenprofiel

Ben jij geschikt voor de fascinatie van TNO? Dan herken je jezelf in dit profiel: Je weet wat je wilt. Je bent doel- en resultaatgericht, je bent vindingrijk en je hebt de ambitie om te groeien - zowel inhoudelijk als persoonlijk. Je wilt zélf werken aan je groei. Je benut kansen die TNO je biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent een echte samenwerker, communicatief, je staat open voor collega's, voor klanten én voor signalen uit de markt. Je hebt een WO of HBO opleiding met goede studieresultaten. Je bent resultaat- en klantgericht en nieuwsgierig.

Sollicitatieprocedure

Vacatures kun je vinden op TNO.NL/career. Registreer je op de website en upload je CV. De recruiters van TNO nemen dan contact met je op.

Nice to meet you!

Op 21 februari ontmoeten we je graag op de Delftse Bedrijvendagen.

Delftse Bedrijvendagen website
careerlandingspage

Career: versterk ons team

Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.