Event

FLEXCON 2017

Amsterdam | Pakhuis De Zwijger • 20 nov 2017 - 21 nov 2017

FLEXCON 2017 is een nieuwe internationale conferentie dat op 20 en 21 november wordt georganiseerd, in Amsterdam. Deze conferentie brengt partijen samen die het gemeenschappelijke doel delen om de consument in de flexibele energie-revolutie te betrekken.

FLEXCON 2017 is een nieuwe internationale conferentie dat op 20 en 21 november wordt georganiseerd, in het Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam. Deze conferentie brengt partijen samen die het gemeenschappelijke doel delen om de consument in de flexibele energie-revolutie te betrekken. FLEXCON 2017 is een intiatief van het Flexiblepower Alliance Network (FAN). TNO is één van de oprichters naast Alliander, ECN, Energy Exchange Enablers, de Nederlandse Warmtepompvereniging, het Flexiblepower Alliance Network, Stedin en Technolution.

Flexiblepower Alliance Network wil bijdragen aan een nieuwe toekomst en bron van energie door open-source-normen voor flexibele energiebehoeften te bevorderen, die overeenkomen met de varianten die leiden naar een vernieuwende toekomst van duurzame energie.

Programma

TNO en 20 partners organiseren meer dan 40 sessies en talks met 30 sprekers en een interessant programma waarmee we samen met deelnemers nieuwe slimme energiediensten en bedrijfsmodellen creëren over onderwerpen zoals smart grids, blockchain, energiemarkten, demand response, transactive energy, smart homes.

TNO talks en sessions

Neem deel aan TNO-sessies en talks over Power Matcher en International Flexibele Energy, DRM & Congestion die  Richard Beekhuis, bedrijfsdirecteur Sustainable Energy en Bob Ran, consultant Energy Transition, organiseren. Bekijk het tijdschema en het complete progamma op: flexcon2017.eu

Meld je aan voor FLEXCON 2017 conferentie wij ontmoeten je daar graag

Aanmelden
Thema

Een duurzame toekomst is de enige toekomst

De ambitie van ECN part of TNO is om samen met kennisinstellingen, bedrijven en de overheid de energietransitie te versnellen zodat Nederland in 2050 een energiehuishouding zonder CO₂-emissies heeft. De... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.