Event

FLEXCON 2017

Amsterdam | Pakhuis De Zwijger • 20 nov 2017 - 21 nov 2017

FLEXCON 2017 is een nieuwe internationale conferentie dat op 20 en 21 november wordt georganiseerd, in Amsterdam. Deze conferentie brengt partijen samen die het gemeenschappelijke doel delen om de consument in de flexibele energie-revolutie te betrekken.

FLEXCON 2017 is een nieuwe internationale conferentie dat op 20 en 21 november wordt georganiseerd, in het Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam. Deze conferentie brengt partijen samen die het gemeenschappelijke doel delen om de consument in de flexibele energie-revolutie te betrekken. FLEXCON 2017 is een intiatief van het Flexiblepower Alliance Network (FAN). TNO is één van de oprichters naast Alliander, ECN, Energy Exchange Enablers, de Nederlandse Warmtepompvereniging, het Flexiblepower Alliance Network, Stedin en Technolution.

Flexiblepower Alliance Network wil bijdragen aan een nieuwe toekomst en bron van energie door open-source-normen voor flexibele energiebehoeften te bevorderen, die overeenkomen met de varianten die leiden naar een vernieuwende toekomst van duurzame energie.

Programma

TNO en 20 partners organiseren meer dan 40 sessies en talks met 30 sprekers en een interessant programma waarmee we samen met deelnemers nieuwe slimme energiediensten en bedrijfsmodellen creëren over onderwerpen zoals smart grids, blockchain, energiemarkten, demand response, transactive energy, smart homes.

TNO talks en sessions

Neem deel aan TNO-sessies en talks over Power Matcher en International Flexibele Energy, DRM & Congestion die  Richard Beekhuis, bedrijfsdirecteur Sustainable Energy en Bob Ran, consultant Energy Transition, organiseren. Bekijk het tijdschema en het complete progamma op: flexcon2017.eu

Meld je aan voor FLEXCON 2017 conferentie wij ontmoeten je daar graag

Aanmelden
Roadmap

Sustainable Energy: innovaties voor efficiënte energie

Hoewel veel (internationale) bedrijven en overheden zich richten op energie-efficiëntie, kan TNO met vernieuwde technologie het verschil maken in de maatschappelijke en/of economische impact. Lees verder
Thema

Energie: ‘Versneld naar een duurzame energievoorziening’

Lees verder
Agenda

Drs. ing. Richard Beekhuis

Contact

Drs. ing. Richard Beekhuis

E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.