Event

Innovaties delen rondom circulaire economie tijdens 'Amazing Monday' van Amsterdam Innovation ArenA

Amsterdam | Amsterdam ArenA, ArenA Boulevard 1 • 06 feb 2017

Op de ‘Amazing Monday’ van 6 februari 2017 delen experts, vernieuwende bedrijven en start-ups innovaties rondom de circulaire economie met andere bedrijven in de ArenA-proeftuin, in het Living Lab. Wie enthousiast is, kan aanhaken en direct meedoen. De ‘Amazing Monday’ is een initiatief van het Amsterdam ArenA Innovation Center en Amsterdam Zuidoost Circulair.

Programma

15.30h - Registratie
16.00h – Welkom & introductie

  • Circular Economy at the Amsterdam Innovation Arena
  • Zuidoost Circulair

16.20h – Concrete cases

  • Plastic
  • Swill (organic waste)
  • Construction waste

17.45h – Netwerken & Drinks
18.30h – Einde

Over Amsterdam ArenA Innovation Center

Het Amsterdam ArenA Innovation Center is een gezamenlijk initiatief van TNO, Amsterdam ArenA, KPMG, Amsterdam Smart City, Microsoft, Philips Lighting en Huawei. Maar ook voor andere vernieuwende bedrijven en innovatieve start ups is ruimte beschikbaar in het Amsterdam ArenA Innovation Center. Amsterdam ArenA Innovation Center moet uitgroeien tot een plek waar de beste bedrijven met elkaar samenwerken aan vernieuwende oplossingen voor slimme en duurzame steden.

Over Amsterdam Zuidoost

In Amsterdam Zuidoost streven bedrijven, overheid en kennisinstellingen naar een wereld waarin economische groei en slim gebruik van ruimte en grondstoffen samengaan. Juist in dit gebied met de grote werkgevers, het entertainmentcluster en grote zorgvoorzieningen, is dit een uitdaging. De stap naar deze nieuwe economie vraagt om ondernemerschap en innovatie.

Aanmelden voor Amazing Monday

Aanmelden
Zie ook

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.