Event

Kick-off Conference Commit2Data - ‘Creating Shared Value with Big Data’

Amsterdam | Innovation Centre, Amsterdam ArenA • 19 apr 2017

Save the date
Wilt u samen met andere wetenschappers en bedrijven innoveren met Big Data? Kom dan naar de kick-off van Commit2Data, een meerjarig nationaal onderzoeks- en innovatieprogramma met als doel ondernemers en wetenschappers bij elkaar te brengen en op basis van publiek-private samenwerking nieuwe businessmodellen en -kansen met big data te ontdekken.

Voor wie?

Commit2Data richt zich op specifieke toepassingsgebieden zoals Smart Industry, Energy, Health en Logistics en is bedoeld voor wetenschappers en bedrijven die willen innoveren met Big Data en daarvoor elkaars samenwerking zoeken.

De conferentie Commit2Data - ‘Creating Shared Value with Big Data’ wordt georganiseerd door de partners dutch digital delta, NWO, het Big Data Value Centre, het ministerie voor Economische Zaken, ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en TNO.

Programma in het kort

Het programma start om 12.00 (inloop met lunch). In een middag maakt u via korte pitches kennis met datatoepassingen op de thema’s Energy, Smart Industry, Health en Data Handling en hoort u op welke calls en samenwerkingen u kunt inschrijven. Er is tijd om te speeddaten met andere wetenschappers, bedrijven of ondernemers en u kunt met TNO in gesprek over de big data hubs; regionale centra waarin onderzoekers, MKB’ers en het grootbedrijf in een labomgeving samenwerken aan reële use-cases. Ook kunt u langs diverse demo’s lopen, die laten zien wat er aan waardecreatie al allemaal mogelijk is.

Het definitieve programma volgt nog.

Big data hub

Het event vindt plaats in het Innovation Centre van Amsterdam ArenA, een van de big data hubs waar kennisinstellingen en bedrijfsleven werken aan use-cases op het gebied van veiligheid, energie en gezondheid.

Registratie en laatste informatie

Conference Commit2Data
Expertise

Data Science

De afdeling Data Science van TNO bezit expertise over het delen en analyseren van gestructureerde en ongestructureerde data.  Daarbij richten we ons op data-analyse met behulp van machine learning, en... Lees verder
Expertise

Networks onderzoeksgroep

Efficiente telecommunicatiefaciliteiten zijn essentieel voor onze samenleving, voor noodvoorziening, defense en natuurlijk voor het individu. TNO’s Networks goep speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.