Event

Netwerk voor duurzaam fysiek werk

PostNL in Hoofddorp • 26 sep 2017

Op 26 september organiseert TNO samen met het ministerie van SZW en het Bureau voor Fysieke Arbeid het jaarlijkse netwerkevent om bedrijven de kans te geven ervaringen met fysieke belasting te delen. Deze middag brengen wetenschap en praktijk samen en door de kennis van nu te bundelen leren we ‘wat werkt’ op het gebied van fysiek werk en welke uitdagingen er zijn voor de toekomst. Wat kun je als werkgever en werknemer doen om duurzame inzetbaarheid te bevorderen? Hoe krijg je de werknemers mee? Hoe borg je de aanpak? We zijn deze dag te gast bij PostNL in Hoofddorp. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Programma

13.30 uur

Inloop en ontvangst van de deelnemers

14.00 uur

Welkom door Marijke Roskam, dagvoorzitter & openingswoord door Esther de Kleuver, directeur Gezond en Veilig Werken van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

14.10 uur

In gesprek met gastbedrijf PostNL

14.25 uur

Presentatie door Marcel Bullinga, trendwachter en futurist
Ben jij futureproof? Of zijn mensen overbodig geworden over 10 jaar? Marcel Bullinga neemt ons mee in zijn visie over de toekomst. In 10 vragen schetst hij een toekomstbeeld over fysiek werk en de beroepen van de morgen.

 

15.00 uur

Tafelsessies ronde 1
In de tafelsessies staan verschillende thema’s centraal. Experts van PostNL, Nissan, Bilderberg, Bergschenhoek Groep, Sligro Food Group, Stichting IZZ en ENGIE zijn de gespreksleiders.

15.45 uur

Pauze

16.00 uur

Tafelsessies ronde 2
In de tafelsessies staan verschillende thema’s centraal. Experts van PostNL, Nissan, Bilderberg, Bergschenhoek Groep, Sligro Food Group, Stichting IZZ en ENGIE zijn de gespreksleiders.

16.45 uur

Centrale discussie en plenaire afsluiting

17.15 uur

Netwerkborrel

 

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij PostNL in Hoofddorp.

Voor wie en aanmelden

De bijeenkomst is voor werkgevers en HR professionals. U kunt zich aanmelden via de het aanmeldingsformulier op de website van  Op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Meer informatie

www.fysiekebelasting.tno.nl

Ons werk

Veilig werken

Hoe kunnen we het aantal arbeidsongevallen omlaag brengen en een arbeidscultuur creëren waarin veiligheid en gezondheid belangrijke waarden zijn? Bij TNO helpen we bedrijven en de overheid die vraag te... Lees verder
Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.