Event

Ontmoet TNO op de Maritiem Match Day

Delft | TU Delft • 30 mei 2017

Ben jij (bijna) afgestudeerd of op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeerplek? Wil jij bijdragen aan efficiëntere en veiligere maritieme constructies in de meest uiteenlopende omstandigheden en theoretische kennis combineren met experimenten? Ontmoet TNO op de Maritime Match Day!

Laat je tijdens de Maritime Match Day informeren over jouw carrièremogelijkheden bij TNO. Wij zijn doorlopend op zoek naar gepassioneerde starters, stagiaires en afstudeerders met een passie voor structural engineering in de maritieme en offshore sector.  Bezoek onze stand en neem deel aan een speeddate met de research manager van Structural Dynamics, Stefan Vossen.

Speeddates

Grijp je kans om met een TNO’er te spreken over jouw carrièremogelijkheden bij TNO. Speeddates vinden plaats van 13.15 tot 14.15. Plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in!

Schrijf je in voor een speeddate met TNO

Inschrijven
careerlandingspage

Career: versterk ons team

Lees verder
Expertise

Structural Dynamics

Bij structural dynamics houden we ons bezig met het ontwerpen, analyseren en testen van de meest uiteenlopende mechanische constructies op land en water (alles van schepen via sluisdeuren tot bruggen... Lees verder
Agenda

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.