Event

Ontmoet TNO op de Precisiebeurs

Veldhoven | NH Koningshof • 15 nov 2017 - 16 nov 2017

Op 15 en 16 november 2017 neemt TNO deel aan de Precisiebeurs in Veldhoven en staan wij in de Brabantzaal op het kennisplein klaar om u te ontmoeten. Maak kennis met TNO-experts en het werk dat zij dagelijks voor u doen. Wij zien u graag in onze stand!

Pushing the limits

Op de Precisiebeurs tonen wij een greep uit onze technologieën voor de high-tech sector. Technologieën waarbij wij steeds de grenzen opzoeken en nieuwe verbindingen leggen. TNO werkt samen met universiteiten, bedrijfsleven en andere (kennis)organisaties om innovaties in het Nederlandse bedrijfsleven te stimuleren. De kennis en ervaring die wij hiermee opdoen is voor u beschikbaar. Resultaten van deze samenwerking laten wij u graag zien op 15 en 16 november aanstaande.

De Precisiebeurs

Op 15 en 16 november 2017 vindt de 17e editie van de Precisiebeurs plaats. Dit evenement is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven. De Precisiebeurs is uitgegroeid tot hét trefpunt voor precisietechnologie en heeft een internationale reputatie. Aanmelden kan op de website van de Precisiebeurs.

Onze kennis

Roadmap

Flexible & Free-form Products: 3D-printen, flexibele zonnecellen, printbare elektronica

In 2025 zullen slimme, persoonlijke en autonome apparaten 'het internet der dingen' te vormen, samen met de ontwikkelingen op het gebied van zonnecellen wordt er grote impact gemaakt op het gebied van... Lees verder
Roadmap

Space & Scientific Instrumentation: aardobservatie, laser-satellietcommunicatie, astronomie

Satellieten voor communicatie, navigatie en observatie - evenals innovatieve informatiesystemen, terminals en high-tech instrumenten - worden steeds een uniek deel van de infrastructuur van onze planet.... Lees verder
Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.