Event

Ontmoet TNO op het BCF Career Event

Utrecht | Jaarbeurs • 11 mei 2017

TNO’ers Arjan Zwamborn en Maarten van Reijzen zijn beiden gestart als trainees bij TNO. Tijdens het BCF Career Event vertellen zij hoe jij een impact kan maken bij TNO. Bezoek de presentatie van TNO en ontdek het werk en de carrièremogelijkheden TNO Traineeship en Talent Development Programme.

 

 

BCF Career Event is meer dan een bekend begrip voor werkzoekenden en professionals in de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma. In de laatste 12 jaar is BCF Career Event uitgegroeid tot de grootste Europese carrièrebeurs voor hoogopgeleiden in deze sectoren.

Presentatie TNO

Arjan Zwamborn MSc en Dr. Maarten van Reijzen zijn beiden gestart als trainee bij TNO. Na succesvolle afronding van zijn traineeship, is Arjan nu projectmanager op het gebied van Climate, Air & Sustainability. Maarten is recent begonnen met zijn traineeship bij Equipment for Additive Manufacturing (3D-printing). Tijdens de presentatie lichten zij toe hoe jij impact kunt maken bij TNO. En ze vertellen over hun persoonlijke werkervaringen en de carrièremogelijkheden die TNO in het TNO Traineeship en TNO Development Programme biedt.

Ontmoet TNO tijdens deze presentatie van 12.20 tot 12.50 in sessiezaal 217.

Trainees en starters

TNO is voortdurend op zoek naar ambitieuze trainees en starters met een wetenschappelijke achtergrond.

Wil je per 1 september 2017 starten als trainee bij TNO?  Vrijdag 16 juni is de volgende Trainee Selectiedag. Tot 28 mei kun je nog solliciteren.

Ontmoet TNO op het BCF Career Event

BCF Career Event 2017 website
careerlandingspage

Werken bij TNO: versterk ons team

Lees verder
Algemeen

Studenten en starters

Ben je net afgestudeerd? TNO biedt vele kansen voor trainees en starters. Lees verder
Algemeen

Bijdragen aan de wereld van morgen. Start bij TNO als trainee en zie het voor je.

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Hoe wil jij bijdragen aan de wereld van morgen? Hoe groot kan jouw impact zijn? Kijk door de ogen van... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.