Event

Ontmoet TNO op het BCF Career Event

Utrecht | Jaarbeurs • 11 mei 2017

TNO’ers Arjan Zwamborn en Maarten van Reijzen zijn beiden gestart als trainees bij TNO. Tijdens het BCF Career Event vertellen zij hoe jij een impact kan maken bij TNO. Bezoek de presentatie van TNO en ontdek het werk en de carrièremogelijkheden TNO Traineeship en Talent Development Programme.

 

 

BCF Career Event is meer dan een bekend begrip voor werkzoekenden en professionals in de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma. In de laatste 12 jaar is BCF Career Event uitgegroeid tot de grootste Europese carrièrebeurs voor hoogopgeleiden in deze sectoren.

Presentatie TNO

Arjan Zwamborn MSc en Dr. Maarten van Reijzen zijn beiden gestart als trainee bij TNO. Na succesvolle afronding van zijn traineeship, is Arjan nu projectmanager op het gebied van Climate, Air & Sustainability. Maarten is recent begonnen met zijn traineeship bij Equipment for Additive Manufacturing (3D-printing). Tijdens de presentatie lichten zij toe hoe jij impact kunt maken bij TNO. En ze vertellen over hun persoonlijke werkervaringen en de carrièremogelijkheden die TNO in het TNO Traineeship en TNO Development Programme biedt.

Ontmoet TNO tijdens deze presentatie van 12.20 tot 12.50 in sessiezaal 217.

Trainees en starters

TNO is voortdurend op zoek naar ambitieuze trainees en starters met een wetenschappelijke achtergrond.

Wil je per 1 september 2017 starten als trainee bij TNO?  Vrijdag 16 juni is de volgende Trainee Selectiedag. Tot 28 mei kun je nog solliciteren.

Ontmoet TNO op het BCF Career Event

BCF Career Event 2017 website
careerlandingspage

Werken bij TNO: versterk ons team

Lees verder
Algemeen

Trainees en starters

Ben je net afgestudeerd? TNO biedt vele kansen voor trainees en starters. Lees verder
Algemeen

Eager for innovation? Join the TNO Trainee Programme!

In het TNO Trainee Programma geven wij jou de kans je optimaal te ontwikkelen én te ontdekken waar jouw talenten liggen. Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.