Event

Opdrachtgeverschap is een organisatievraagstuk

TNO | Zeist • 22 mrt 2017

Hoe maak je als corporatie de stap naar Regisserend opdrachtgeverschap? Aedes en TNO hebben het stappenplan 'Regisserend opdrachtgeverschap' ontwikkeld. In een vijftal praktische stappen geven wij hiermee aan hoe u het eigen kunt maken.
Op 22 maart 2017 introduceren wij in Zeist het Stappenplan Regisserend opdrachtgeverschap. Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst waarbij wij aangeven hoe het slimmer, beter, sneller, en goedkoper kan.

 

Bijeenkomst Regisserend opdrachtgeverschap: opdrachtgeverschap is een organisatievraagstuk
Waar: Zeist, Utrechtseweg 48
Wanneer: 22 maart 2017
Doelgroep: bestuurders en managers
Tijd:  14:00 – 17:00 uur

Hoe maak je als corporatie de stap naar Regisserend opdrachtgeverschap? Het vergt een beleid en cultuurverandering, maar hoe geef je dit handen en voeten? Aedes en TNO hebben het stappenplan “Regisserend opdrachtgeverschap” ontwikkeld. In een vijftal praktische stappen geven wij hiermee aan hoe u het eigen kunt maken.

Op 22 maart 2017 introduceren wij in een bijeenkomst het Stappenplan Regisserend opdrachtgeverschap. Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst waarbij wij aangeven hoe het slimmer, beter, sneller, goedkoper en plezieriger kan.

Met Regisserend opdrachtgeverschap concentreert de corporatie zich op het strategisch huisvesten. Daarbij wordt niet zoals traditioneel een dichtgetimmerd bestek uitgewerkt. De corporatie voert regie en daagt daarmee de bouw- en onderhoudsbedrijven uit om met integrale oplossingen te komen. Dat is de essentie van de nieuwe opdrachtgeversrol: professioneel opdrachtgeverschap met sturing op het resultaat. En de opbrengst is enorm: tevreden klanten, lagere levensduurkosten, innovatie, effectieve ketensamenwerking en bovenal leren van eenieders expertise.

Mocht u zelf spraakmakende tools, voorbeeldprojecten, etc. hebben neemt u deze dan mee. Deze zullen zeker aan bod komen.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u:

  • Inzicht in het ontwikkelde stappenplan
  • Ervaringen van andere corporaties
  • Kennis hoe u Regisserend opdrachtgeverschap kunt implementeren
  • Praktische tools die de implementatie kunnen ondersteunen

Aanmelden kan door een email te sturen aan: stefan.arts@tno.nl.

Programma

  • Opening en welkom - Maarten Georgius, Aedes
  • Stappenplan Regisserend Opdrachtgeverschap - Dick Keus, TNO
  • Regisserend opdrachtgeverschap in de praktijk - Pierre Hobbelen, Thuisvester
  • Discussie - Allen aanwezig
  • Afronding en vervolg - Maarten Georgius, Aedes

Aanmelden kan door een email te sturen aan: stefan.arts@tno.nl

Aanmelden

Locatie Zeist

Utrechtseweg 48
3704 HE Zeist

Ons werk

Regisserend opdrachtgeverschap bij woningcorporaties

TNO en vereniging van woningcorporaties Aedes slaan de handen ineen. Samen met vijf corporaties werken wij aan een routeplanner “Op weg naar regisserend opdrachtgeverschap”. De ontwikkeling van de sector... Lees verder
Agenda

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.