Event

Opening TNO-faciliteit Hybride Energie Systeem Integratie (HESI)

Het EnTranCe terrein in Groningen • 31 jan 2017

Op 31 januari 2017 vindt de opening plaats van de TNO-faciliteit voor Hybride Energie Systeem Integratie (HESI). Deze feestelijke gelegenheid vind plaats op het EnTranCe terrein in Groningen. Reserveert u alvast 31 januari van 14.30 tot en met 18.00 in uw agenda?

Programma, innovaties en demonstraties

De openingsbijeenkomst geeft u de gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden van de HESI-faciliteit en de verbinding die TNO zoekt met andere (internationale) onderzoekslocaties. In de faciliteit richten wij ons op systeemintegratievraagstukken die een belangrijke rol spelen in de versnelling van de energietransitie. De transitie van het elektriciteits-, warmte- en gassysteem worden hier in relatie tot elkaar onderzocht. Systeemintegratieprojecten bestaan vaak uit meerdere partijen die gezamenlijk werken. Het programma zal onder andere bestaan uit het presenteren van de Energie strategie van TNO, de samenwerking van TNO met het Amerikaanse National Renewable Energie Laboratory (NREL), de openingshandeling, rondleiding langs inspirerende demonstraties en een afsluitende feestelijke netwerkborrel.

Roadmap

Sustainable Energy: innovaties voor efficiënte energie

Hoewel veel (internationale) bedrijven en overheden zich richten op energie-efficiëntie, kan TNO met vernieuwde technologie het verschil maken in de maatschappelijke en/of economische impact. Lees verder
Agenda

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.