Event

PatentMatch – TNO laat productideeën zien

Eindhoven | High Tech Conference Centre • 19 mei 2017

Innovatoren en uitvinders in contact met deskundigen die concepten verder kunnen brengen. Dat is het concept van PatentMatch dat op 19 mei aanstaande plaats vindt in Eindhoven. TNO is partner van dit event dat tijdens de Dutch Technology week wordt gehouden. TNO laat deze dag verschillende ideeën zien!

Tijdens PatentMatch is er ruimte voor: matchmaking, het volgen van workshops, pitches en het luisteren naar inspirerende keynote speakers. Kom naar het High Tech Conference Centre te Eindhoven en bepaal zelf waar je aan wilt deelnemen.

Ideeën

PatentMatch is voor professionals: innovatieve bedrijven, ontwerpers, uitvinders, kennisinstellingen, overheidsinstellingen, dienstverleners, technische adviesbureaus, marktdeskundigen, octrooideskundigen, juristen, investeerders, subsidiologen en crowdfunding platforms.
TNO is met 10 experts aanwezig om hun productideeën gebaseerd op diverse technologieën te delen.

Dutch Technology Week 2017

PatentMatch vindt plaats tijdens de Dutch Technology Week (DTW) te Eindhoven. De Brainportregio is ondernemend, innovatief en succesvol. Het bedrijfsleven, kennisinstellingen en de overheid werken er nauw samen met succes als gezamenlijk doel.
TNO is deze week bij verschillende activiteiten betrokken.

Tickets

Entrée bedraagt: €100,- per persoon excl. btw, incl. lunch en drank. Tickets zijn verkrijgbaar via de website. TNO geeft 100 vrijkaarten weg. Mail je interesse voor deze bijeenkomst naar Erik.Ham@TNO.nl en de eerste 100 reacties krijgen een kortingscode toegezonden.

Weten wat TNO nog meer doet voor het MKB?

Kijk op tno.nl/mkb

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.