Event

Praktijkdag gezond en veilig wonen 2020

Ede | CineMec • 29 jun 2017

Nieuwe taken en uitdagingen voor de bouw- en vastgoedsector.

We hebben over het algemeen het idee dat onze woningvoorraad gezond en veilig is. Is dat zo en geldt dat ook voor de nabije toekomst en voor iedereen? Op dit vlak zijn bewoners en bouw- en vastgoedprofessionals misschien wel ‘onbewust onbekwaam’. Wat zijn de knelpunten nu en de uitdagingen voor de komende jaren? Hoe krijgen we inzicht en welke praktische handvatten zijn er beschikbaar? En als we zaken gaan aanpakken hoe doen we dat dan gezond en veilig voor zowel de uitvoerende vaklieden als de bewoners. Het draait bij dat alles om meer dan techniek. Met kennis over de gebruiker kijken naar het gebouw levert nieuwe inzichten op.

Kennissessie rond de kwaliteit van binnenmilieu

De binnenlucht blijkt veel minder gezond dan gedacht. Er zijn nieuwe inzichten in de rol van fijnstof voor de binnenluchtkwaliteit. Hoe zorgen we voor effectieve en comfortabele luchtverversing? Kortom hoe houden we het veilig en gezond in onze woningen? Wouter Borsboom, TNO en Andre Meester, ambassadeur sector wonen, brancheorganisatie VLA geven hun inzichten in de sessie.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich tot uiterlijk 20 juni 2017 hier online inschrijven voor de praktijkdag.

Ons werk

Energieconcepten optimaliseren

Hoe richt u uw woning, kantoor of bedrijfspand zo in dat radiatoren, zonnepanelen, zonnecollectoren, energieopslag, luchtroosters, enzovoorts de meest energiezuinige of zelfs energiepositieve combinatie... Lees verder
Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.