Event

Seminar kansen in Latijns-Amerika

Den Haag | NH Hotel Prinses Margrietplantsoen 100 • 31 mei 2017

Wil je jouw product of dienst over de grens aan de man brengen en je kansen verkennen in Latijns Amerika? Zou jouw innovatie aanslaan in landen als Colombia, Chili, Peru, Argentinië, Brazilië, Costa Rica of Mexico? Kom dan op 31 mei naar Den Haag om meer te horen over kansen in Latijns Amerika.

RVO, het ELAN Netwerk, TNO en MVO Nederland organiseren op 12 april aanstaande een congres. Dit evenement is een eerste stap op weg naar de verschillende business events die ELAN dit jaar in Latijns-Amerikaanse landen organiseert. Het is een springplank naar nieuwe business in Latijns-Amerika.

Uit alle partnerlanden van het netwerk zullen vertegenwoordigers aanwezig zijn die je kunnen informeren over kansen en uitdagingen op het gebied van duurzame technologie. Of het nu gaat om bio-based oplossingen, renewable energy of smart city solutions, tijdens dit evenement krijg je een helder beeld van jouw kansen en leg je eerste contacten. Je komt te weten wanneer er in welk land een event plaats vindt en hoe je in aanmerking kunt komen voor een gratis ticket, speciaal beschikbaar om mkb’ers in de gelegenheid te stellen hieraan deel te nemen.

Welke thema’s staan centraal?

  • Duurzaamheid en circulaire economie
  • ICT (voor gezondheidszorg en logistiek)
  • Bio-econmomie (inclusief AgroFood)

Meer informatie over de thema’s vind je op de website van het ELAN Network.

Concrete leads en match-making

In de workshops presenteren we concrete leads en lokale vragen. Je krijgt de kans om jouw ideeën en vragen te delen zodat deze kunnen worden meegenomen bij het vinden van interessante business contacten in het land van jouw voorkeur. Zo helpen we je stappen te zetten in het creëren van nieuwe business.

Programma:

09.30 - Registratie en inloop met koffie
10.00 - Opening door RVO en TNO
10.15 - Presentatie over het exportbeleid en handelsbevordering
10.30 - Presentatie over de ondersteuning van bedrijven bij het international zakendoen
10.45 - Presentatie over het ELAN-programma
11.15 - Pauze
11.45 - Presentatie van de IPR Helpdesk Latin America
12.00 - Lunch
13.00 - Parallelle sessies: aan de hand van de eerdere praktijkvoorbeelden worden per thema de uitdagingen en kansen uitgewerkt met behulp van de ELAN co-creation method
15.00 - Oogst van de dag en vervolgstappen
15.30 - Informatiemarkt en borrel

Het ELAN Netwerk, dat wordt gefinancierd door de Europese Commissie, bewerkstelligt een betere economische aanwezigheid van Europese bedrijven in Latijns-Amerika. Dit doet het netwerk door de vraag in deze regio naar kennis en innovatieve technologie samen te brengen met Europees aanbod. Dit congres is één van de manieren waarop het netwerk vraag en aanbod bijeen brengt.

Meld je snel aan want het aantal plaatsen tijdens het event is beperkt

(Meld u aan voor dinsdag 30 mei 2017)

Aanmelden
Agenda
Contact

Dr. Fernando Diaz Lopez

  • strategy
E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.