Event

Serious gaming congres 'Game on' op 9 november!

Breda | NHTV • 09 nov 2017

Zet 9 november vast in uw agenda! TKI Dinalog, NHTV, JLN en TNO organiseren samen het eerste serious gaming congres voor de logistieke sector. Neem een kijkje en ontdek welke spellen er zijn ontwikkeld, speel de nieuwste spellen en discussieer mee over de spellen van de toekomst.

Bedrijven, studenten en docenten zijn van harte welkom bij NHTV in Breda om tijdens deze middag met elkaar te ontdekken wat de bijdrage kan zijn van serious gaming. Krijg tijdens deze middag nieuwe inzichten in uw eigen vakgebied dankzij het brede aanbod van spellen die zowel online als offline gespeeld kunnen worden. Neem daarnaast een kijkje in de keuken van uw partners binnen de sector en maak kennis met de mogelijkheden van goede samenwerkingen binnen de keten. Discussieer mee over het nut, de inzet en de invulling van logistieke games in de toekomst.

Toegang tot deze middag is gratis!

Gamesessie Rail Cargo Challenge Amsterdam

Inschrijven voor dit evenement kan op de TKI Dinalog website

Inschrijven
Zie ook
Expertise

Sustainable Transport & Logistics

Ten behoeve van schone en duurzame mobiliteit meten, analyseren en modelleren wij voertuig- en verkeersemissies en leggen we het verband met technologieën, rekening houdend met gedrags- en economische... Lees verder
Agenda

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.