Event

Serious gaming congres 'Game on' op 9 november!

Breda | NHTV • 09 nov 2017

Zet 9 november vast in uw agenda! TKI Dinalog, NHTV, JLN en TNO organiseren samen het eerste serious gaming congres voor de logistieke sector. Neem een kijkje en ontdek welke spellen er zijn ontwikkeld, speel de nieuwste spellen en discussieer mee over de spellen van de toekomst.

Bedrijven, studenten en docenten zijn van harte welkom bij NHTV in Breda om tijdens deze middag met elkaar te ontdekken wat de bijdrage kan zijn van serious gaming. Krijg tijdens deze middag nieuwe inzichten in uw eigen vakgebied dankzij het brede aanbod van spellen die zowel online als offline gespeeld kunnen worden. Neem daarnaast een kijkje in de keuken van uw partners binnen de sector en maak kennis met de mogelijkheden van goede samenwerkingen binnen de keten. Discussieer mee over het nut, de inzet en de invulling van logistieke games in de toekomst.

Toegang tot deze middag is gratis!

Gamesessie Rail Cargo Challenge Amsterdam

Inschrijven voor dit evenement kan op de TKI Dinalog website

Inschrijven
Zie ook
Expertise

Sustainable Transport & Logistics

Op de afdeling Sustainable Transport & Logistics helpen wij het vervoer van goederen en personen efficiënter en duurzamer te maken. In de sector logistiek helpen we innovaties te versnellen door praktijkproeven... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.