Event

Small Big Data Congress 2017

Den Bosch • 05 okt 2017

Op 5 oktober 2017 organiseert TNO, in samenwerking met het Big Data Value Center, het vierde Small Big Data Congress! Dit congres streeft naar het bieden van een overzicht van praktische en innovatieve toepassingen op basis van big data. Wilt u weten wat er gebeurt in toegepast onderzoek met big data? En wat er al met big data kan worden bereikt? Woon dan ons congres bij!

Programma en onderwerpen

Na twee keynote presentaties wordt u middels series van 3-minuten pitches in stroomversnelling meegenomen langs de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van big data in Nederland. Onderwerpen zoals nieuwe algoritmen en hun toepassingen, oplossingen die eigenaarschap van big data addresseren, datakwaliteit en metadata management en innovatieve businessmodellen voor big data zullen worden benadrukt. Door het bieden van een platform voor zowel usual als unusual suspects, streeft het Small Big Data Congress naar het creëren van onverwachte combinaties tussen industrie, overheid en onderzoek. De precieze planning van het programma is nog in ontwikkeling. Om een indruk te krijgen van het Small Big Data Congress van vorig jaar, kijkt u dan eens in ons programma boekje en op ons YouTube-kanaal.

Small Big Data Congress 2016

Call for pitches

Het Small Big Data Congress biedt het MKB, grotere bedrijven, overheden en onderzoeksinstituten de kans om hun nieuwste innovaties te delen én in contact te komen met potentiële samenwerkingspartners en klanten. Dit kan tijdens een pitch van 3 minuten waarvoor nog enkele plekken beschikbaar zijn. Benieuwd? Bekijk de Call for Pitches voor meer informatie. Ook is er de mogelijkheid om een demo te geven. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Catelijne Rauch, catelijne.rauch@tno.nl.

Wij hopen u op 5 oktober te treffen!

Meld u aan voor het Small Big Data Congress 2017

Aanmelden
Kennis

Information Creation – van data naar informatie

'Big data' is inmiddels een begrip. Via tal van systemen en apparaten komt er enorm veel informatie beschikbaar. Denk alleen al aan de vele sensorsystemen zoals bewakingscamera's, lussen in het wegdek,... Lees verder
Roadmap

Networked Information: de mogelijkheden van nieuwe ICT

ICT is onmisbaar in onze samenleving. Er is een nieuwe informatiestructuur aan het ontstaan, waardoor burgers, bedrijven en overheid structureel anders met elkaar gaan communiceren en beschikbare (open)... Lees verder
Agenda

Linda Oosterheert MSc

Contact

Linda Oosterheert MSc

E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.