Event

Small Big Data Congress 2017

Utrecht | Seats2Meet Utrecht CS • 05 okt 2017

Op 5 oktober 2017 organiseert TNO, in samenwerking met het Big Data Value Center, het vierde Small Big Data Congress! Dit congres streeft naar het bieden van een overzicht van praktische en innovatieve toepassingen op basis van big data. Wilt u weten wat er gebeurt in toegepast onderzoek met big data? En wat er al met big data kan worden bereikt? Woon dan ons congres bij!

Programma en onderwerpen

Het Small Big Data Congress geeft een overzicht van praktische en innovatieve toepassingen op basis van big data. Series van drie-minuten-pitches nemen het publiek mee langs de laatste inzichten in en ontwikkelingen met big data in Nederland. Door het bieden van een podium aan een diversiteit aan sprekers, streeft het Small Big Data Congress naar het creëren van onverwachte combinaties tussen industrie, overheid en onderzoek.

Het belangrijkste deel van ons congres is de pitch sessies, waarin drie-minuten-pitches worden gegeven over nieuwe resultaten met of nieuwe toepassingen van big data. We hebben MKB’ers, grotere bedrijven, overheden en onderzoeksinstituten uitgenodigd om hun nieuwste innovaties te delen. Elke pitch nodigt uit tot follow-up na de pitch-sessie, die wij door middel van de netwerksessie mogelijk maken. Wij streven ernaar u te verbinden met potentiële partners en klanten.

In het plenaire gedeelte zullen we de ontwikkeling van de nationale big data hub infrastructuur feestelijk aftrappen met haar belangrijkste coalitiepartners.

Om een indruk te krijgen van het Small Big Data Congress van vorig jaar, kijkt u dan eens in ons programma boekje en op ons YouTube-kanaal.

Small Big Data Congress 2016

Het tijdschema voor het congres is:

12:30 - 13:00

Inloop

13:00 - 14:00

Pitchsessies
Onderwerpen: Accessibility & Interoperability, Accuracy, Confidentiality and Transparency
Afgewisseld met Concrete big data toepassingen

14:00 - 15:00

Netwerksessie
Deelnemers kunnen in contact komen met de pitchers
Pitchers kunnen meer details geven over hun pitch door middel van demo's en posters

15:00 - 16:00

Plenaire sessie

16:00

Borrel

Wij hopen u op 5 oktober te treffen!

Meld u aan voor het Small Big Data Congress 2017

Aanmelden
Kennis

Information Creation – van data naar informatie

'Big data' is inmiddels een begrip. Via tal van systemen en apparaten komt er enorm veel informatie beschikbaar. Denk alleen al aan de vele sensorsystemen zoals bewakingscamera's, lussen in het wegdek,... Lees verder
Roadmap

Networked Information: de mogelijkheden van nieuwe ICT

ICT is onmisbaar in onze samenleving. Er is een nieuwe informatiestructuur aan het ontstaan, waardoor burgers, bedrijven en overheid structureel anders met elkaar gaan communiceren en beschikbare (open)... Lees verder
Agenda

Linda Oosterheert MSc

Contact

Linda Oosterheert MSc

  • Interoperabiliteit
  • Semantiek
  • Standaardisatie
  • Beheer van data en standaarden
  • Open Data
E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.