Event

TNO-ESI symposium - 3 oktober 2017 Eindhoven

Auditorium, Technische Universiteit Eindhoven • 03 okt 2017

Op dinsdag 3 oktober 2017 organiseert TNO-ESI haar jaarlijkse symposium in Eindhoven. Het thema van dit jaar is 'Managing complexity in embedded systems engineering'.
Symposium 2016

TNO-ESI is een toonaangevende Nederlandse onderzoeksgroep voor hightech embedded systems op het gebied van design en engineering. Ze werken nauw samen met de hightech industrie en zijn verbonden met fundamenteel onderzoek van academia, zowel nationaal als internationaal. Voor het TNO-ESI-symposium 2017 zijn de volgende sprekers uit het ESI-netwerk aanwezig: Paul Hilkens, VP R & D van Océ en Dinesh Verma, Executive Director of SERC.

Het programma is gericht op het thema: "Managing complexity in embedded systems engineering". U kunt deelnemen aan de volgende parallelle sessies en workshops:
 
S1 The fuzzy front end of product development
S2 Open source software for product development
S3 Security: impact on connected systems
S4 Interplay of data and knowledge in system analysis
S5 The future of learning in high-tech industry
S6 System architecting of complex systems

W1 Interactive workshop on domain specific languages (DSLs)
W2 Interactive workshop on performance architecting and engineering

Er zullen veel netwerkmogelijkheden op de innovatiemarkt zijn. TNO-ESI nodigt u uit om zich te registreren voor het evenement (gratis).

Meer informatie en registratie

lees meer
Expertise

Embedded Systems Innovation by TNO (TNO-ESI)

TNO-ESI is een onderzoeksgroep die zich richt op ontwerp en engineering van hightech en embedded systemen. Het brede onderzoeksprogramma is ondersteunend aan de hightech industrie ter verbetering van zowel... Lees verder
Zie ook
Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.