Event

TNO-innovaties op Dutch Technology Week

Eindhoven • 15 mei 2017 - 20 mei 2017

Van 15 t/m 20 mei 2017 vindt in Eindhoven voor de 6e keer de Dutch Technology Week (DTW) plaats. Tijdens deze week worden de meest wonderlijke en innovatieve technologieën getoond. Ook TNO is als partner van de DTW aanwezig.

De High Tech industrie levert veel topprestaties. Tijdens de DTW werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol technologische verrassingen. Tijdens tentoonstellingen, presentaties, demo’s, experimenten, seminars, lezingen, workshops en meet ’n greets bent u getuige van uitvindingen die de wereld veranderen.

High Tech Ontdekkingsroute, 20 mei

Zaterdag 20 mei vindt de High Tech Ontdekkingsroute plaats. Op verschillende hotspots kan iedereen diverse bedrijven bezoeken en innovaties ervaren. Ook voor de jonge bezoekers zijn er tal van fantastische innovaties waarmee gespeeld en naar geluisterd en gekeken kan worden. Zo staat TNO op de High Tech Campus met Charlie (een robotvriendje dat spelenderwijs kinderen met diabetes om leert gaan), de SolaRoad, (wegdek dat elektriciteit opwekt), en de fiber-demo (optische fibersensoren die bijvoorbeeld toegepast worden in spelletjescomputers).

PatentMatch, 19 mei

TNO presenteert verschillende productideeën tijdens PatentMatch op vrijdag 19 mei in het High Tech Conference Centre. Op dit event komen innovatoren en uitvinders in contact met deskundigen die concepten en productideeën verder kunnen brengen. Tijdens PatentMatch is er ruimte voor matchmaking, het volgen van workshops, pitches en het luisteren naar inspirerende keynote speakers. PatentMatch is voor innovatieve bedrijven, ontwerpers, uitvinders, kennisinstellingen, overheidsinstellingen, dienstverleners, technische adviesbureaus, marktdeskundigen, octrooideskundigen, juristen, investeerders, subsidiologen en crowdfunding platforms.

Entrée voor de PatentMatch bedraagt: €100,- per persoon, excl. btw, incl. lunch en drank. TNO geeft 100 vrijkaarten weg. Mail je interesse voor deze bijeenkomst naar Erik.Ham@TNO.nl en de eerste 100 reacties krijgen een kortingscode toegezonden.

Meer informatie over de Dutch Technology Week vindt u op www.dutchtechnologyweek.nl.

Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.