Event

Ontmoet TNO op de Bèta Bedrijven Beurs

Nijmegen | Radboud Universiteit Nijmegen • 17 mei 2017

Ben jij recent of bijna afgestudeerd? Wil jij grensverleggend werk doen in multidisciplinaire projecten en met jouw kennis een bijdrage leveren aan de innovatiekracht van bedrijven en de overheid? Ontmoet TNO tijdens de 26ste editie van de Bèta Bedrijven Beurs en neem deel aan onze workshop over interpersoonlijke vaardigheden!

Laat je tijdens de Bèta Bedrijven Beurs informeren over jouw carrièremogelijkheden bij TNO. Wij hebben doorlopend vacatures voor ambitieuze stagiaires en afstudeerders, trainees en starters.

Workshop interpersoonlijke vaardigheden
13.30 – 15.30 | HG00.310

Na het behalen van jouw studie ben jij een onderzoeker met waardevolle academische vaardigheden. Maar hoe staat het met jouw interpersoonlijke vaardigheden? Tijdens je werk wordt er een beroep gedaan op vaardigheden zoals projectmanagement, netwerken en commercieel inzicht. Welke vaardigheden worden van jou gevraagd? Ben jij je bewust van jouw rol binnen teams? Volg onze interactieve workshop tijdens de Bèta Bedrijven Beurs en leer over jouw interpersoonlijke vaardigheden.

Schrijf je in voor de workshop

inschrijven

Zie de Beta Bedrijven Beurs website

BBB-website
careerlandingspage

Career: versterk ons team

Lees verder
Algemeen

Trainees en starters

Ben je net afgestudeerd? TNO biedt vele kansen voor trainees en starters. Lees verder
Algemeen

TNO als werkgever

TNO biedt je de kans om grensverleggend werk te doen en klanten te helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen. En dat alles met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.